Колико је Манчестер заиста платио Швајнштајгера...?!

Билд открива заверу Бајерна! Немачки таблоид тврди да има поуздане податке.

Фудбал 20.08.2015 | 19:40
Колико је Манчестер заиста платио Швајнштајгера...?!

Колико је Манчестер јунајтед платио Бастијана Швајнштајгера? Они који помно прате фудбалску пијацу рећи ће као из топа: 15.000.000 фунти! Када је трансфер реализован за многе је то била огромна цифра, с обзиром да се ради о 31-годишњем играчу склоном повредама, други су се, опет, разочарали, без обзира на цифру, пре свега навијачи минхенског великана, јер се ради о клупској легенди.

Неколико недеља након што је читав посао завршен Билд је наводно дошао до прецизних података за колико је заиста продат Швајнштајгер. Како тврди немачки таблоид позивајући се да поуздане изворе из врха баварског клуба, не ради се ни приближно о толикој цифри, већ о 6.300.000 фунти. Сада ће неко рећи: "То је већ много реалније".

О чему се ради? Билд је исконстрисао причу како навијачи Бајерна нису били срећни када су чули да управа преговара са Јунајтедом, те су одлучили да цифру "надувају" како би све изгледало као боговски посао. Самим тим, пише немачки лист, није било превеликих протеста што одлази фудбалер који је поникао у клубу, а на тај начин је и скренута пажња са нагађања да Швајнштајгер није у најбољим односима са Гвардиолом, која се дуго провлачила по медијима...

Коментари / 0

Оставите коментар