Koliko je Mančester zaista platio Švajnštajgera...?!

Bild otkriva zaveru Bajerna! Nemački tabloid tvrdi da ima pouzdane podatke.

Fudbal 20.08.2015 | 19:40
Koliko je Mančester zaista platio Švajnštajgera...?!

Koliko je Mančester junajted platio Bastijana Švajnštajgera? Oni koji pomno prate fudbalsku pijacu reći će kao iz topa: 15.000.000 funti! Kada je transfer realizovan za mnoge je to bila ogromna cifra, s obzirom da se radi o 31-godišnjem igraču sklonom povredama, drugi su se, opet, razočarali, bez obzira na cifru, pre svega navijači minhenskog velikana, jer se radi o klupskoj legendi.

Nekoliko nedelja nakon što je čitav posao završen Bild je navodno došao do preciznih podataka za koliko je zaista prodat Švajnštajger. Kako tvrdi nemački tabloid pozivajući se da pouzdane izvore iz vrha bavarskog kluba, ne radi se ni približno o tolikoj cifri, već o 6.300.000 funti. Sada će neko reći: "To je već mnogo realnije".

O čemu se radi? Bild je iskonstrisao priču kako navijači Bajerna nisu bili srećni kada su čuli da uprava pregovara sa Junajtedom, te su odlučili da cifru "naduvaju" kako bi sve izgledalo kao bogovski posao. Samim tim, piše nemački list, nije bilo prevelikih protesta što odlazi fudbaler koji je ponikao u klubu, a na taj način je i skrenuta pažnja sa nagađanja da Švajnštajger nije u najboljim odnosima sa Gvardiolom, koja se dugo provlačila po medijima...

Komentari / 0

Ostavite komentar