САД: 14 полицајаца хапсило црнца без ноге

Најновији снимак који се појавио на интернету приказује нову димензију полицијске бруталности. Чак 14 полицајаца у Сан Франциску хапсило је бескућника са ампутираном ногом, иначе Афромаериканца.

Свијет 19.08.2015 | 20:38
САД: 14 полицајаца хапсило црнца без ноге

Након овог нехуманог чина, огласили су се и бивши амерички полицајци, који су изјавили да њихове млађе колеге руше углед америчке полиције, те да су "заборавили да се према људима опходе као према живим бићима".

Полицајци су дошли јер је неко пријавио бескућника да "млатара штаповима". Ти штапови биле су заправо његове штаке.

Шедрија Ла Бувије, новинарка која је сведочила овој невероватној сцени на улицама Сан Франциска, у самом центру града, изјавила је да су сви били "поптуно шокирани призором и количином силе и бруталности".

- Све што смо видели јесте како несрећног инвалида окружује 14 бесних полицајаца. Он их је упитао због чега му то раде, а они су одговорили на још грубљи начин. Да није било сведока, мислим да би га убили на лицу места - изјавила је Ла Бувијеова.

Блиц

 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

н.

19.08.2015 19:05

О једини Бозе, цетрнаест на једнога зар се и то мозе? Цовјек без ноге а они се напусе дроге...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

19.08.2015 23:35

Класични фашисти исто тако раде када бомбардују мале државе и још се хвале како су моћни. Мислим да ови назови полицајци имају синдром страха од тероризма па су превише нервозни...

Name

дивља јабука

20.08.2015 07:41

Нека је срамота америчку полицију. Схаме он тхе Америцан полице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВОЈВОДА

20.08.2015 13:21

Случајно се радило о Афроамериканцу. Не дао Бог да су Срби насрнули на Шиптара. Бомбардовали би нас сигурно. Пас матер англосаксонску.

ОДГОВОРИТЕ