Дортмунд и Јанузај?!

Тухел се распитује, треба му замена за Кубу и Гроскројца...

Фудбал 22.08.2015 | 20:20
Дортмунд и Јанузај?!

Борусија из Дортмунда сјајно је започела нову сезону. Прво коло ДФБ купа лако је прескочено, а на премијери у Бундеслиги Милионери су разнели Менхенгладбах. Делује је Томас Тухел посложио коцкице, међутим, према најавама енглеских и немачких медија Борусија би до краја презаног рока могла да буде и те како активна на фудбалској пијаци. Наводно, прва мета је крилни нападач Манчестер јунајтеда Аднан Јанузај?!

Иако Ван Гал тврди да млади Белгијанац неће напуштати Олд Трафорд, овакву могућност не би требало искључити, јер Јанузај жели да већу минутажу, а Манчестеру му то сигурно неће бити загарантовано. Борусија овог лета готово извесно остаје без Кевина Гроскројца, који је на корак од Ајнтрахта, а на излазним вратима је и Куба Блажчиковски, тако да су замене неопходне. По Тухелу, Јанузај би био идеалан.

Наравно, уколико до договора и дође у питању ће бити једногодишња позајмица. Ипак, Дортмунд није усамљен у жељама да ангажује Јанузаја. Већ дуже време Белгијанац је на мети Сандерленда, а стидљиво се у трку укључује и Јувентус...

Коментари / 0

Оставите коментар