Dortmund i Januzaj?!

Tuhel se raspituje, treba mu zamena za Kubu i Groskrojca...

Fudbal 22.08.2015 | 20:20
Dortmund i Januzaj?!

Borusija iz Dortmunda sjajno je započela novu sezonu. Prvo kolo DFB kupa lako je preskočeno, a na premijeri u Bundesligi Milioneri su razneli Menhengladbah. Deluje je Tomas Tuhel posložio kockice, međutim, prema najavama engleskih i nemačkih medija Borusija bi do kraja prezanog roka mogla da bude i te kako aktivna na fudbalskoj pijaci. Navodno, prva meta je krilni napadač Mančester junajteda Adnan Januzaj?!

Iako Van Gal tvrdi da mladi Belgijanac neće napuštati Old Traford, ovakvu mogućnost ne bi trebalo isključiti, jer Januzaj želi da veću minutažu, a Mančesteru mu to sigurno neće biti zagarantovano. Borusija ovog leta gotovo izvesno ostaje bez Kevina Groskrojca, koji je na korak od Ajntrahta, a na izlaznim vratima je i Kuba Blažčikovski, tako da su zamene neophodne. Po Tuhelu, Januzaj bi bio idealan.

Naravno, ukoliko do dogovora i dođe u pitanju će biti jednogodišnja pozajmica. Ipak, Dortmund nije usamljen u željama da angažuje Januzaja. Već duže vreme Belgijanac je na meti Sanderlenda, a stidljivo se u trku uključuje i Juventus...

Komentari / 0

Ostavite komentar