Барса послала Халиловића у Хихон!

Млади фудбалер требало би да дебитује у Примери за Спортинг у недељу против Краљевског клуба.

Фудбал 22.08.2015 | 23:00
Барса послала Халиловића у Хихон!

Талентовани фудбалер Барселоне Ален Халиловић (19) наредних годину дана наступаће као позајмљени играч у Спортингу из Хихона.

Иначе, хрватски фудбалер ће дебитовати већ у недељу у мечу првог кола Примере са Реалом, а није искључено да се на терену нађе наспрам некадашњег саиграча из загребачког Динама Матеа Ковачића, који је данас представљен у Мадриду. Опет, имамо ситуацију у којој је Барселона појачала Спортинг пред утакмицу са највећим ривалом.

Прелазак Халиловића у Хихон је договорен након неколико недеља у којима је млади фудбалер каталонског тима преговарао са великим бројем тимова. Астон Вила, Вест Хем, Евертон и Хамбургер желели су да га ангажују, али нису могли да му гарантују да ће играти 60 одсто утакмица у наступајућој сезони.

Новајлија у Примери је то очигледно учинио, па је добио појачање, што је потврдио и Халиловићев менаџер Зоран Стојадиновић.
“Ален је одлучио и у принципу све је догворено. Наравно, у фудбалу ништа није коначно док не уследи потпис, али договор између свих страна је прецизиран и Халиловић ће играти наредних годину дана за Спортинг”, истакао је Стојадиновић.

Занимљиво, потписивање уговора и промоција у Хихону су заказани за петак, а разлог је одсуство некадашњег спортског директора Црвене звезде.
“Уговор ће бити потписан ако се не појави неки озбиљан проблем. Али, и не видим где би могао да буде проблем. У петак ћемо све завршити, а не може раније јер сам на путу и не могу да допутујем раније у Шпанију”, објаснио је Стојадиновић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Статива

23.08.2015 06:34

И није нека играчина.

ОДГОВОРИТЕ