Barsa poslala Halilovića u Hihon!

Mladi fudbaler trebalo bi da debituje u Primeri za Sporting u nedelju protiv Kraljevskog kluba.

Fudbal 22.08.2015 | 23:00
Barsa poslala Halilovića u Hihon!

Talentovani fudbaler Barselone Alen Halilović (19) narednih godinu dana nastupaće kao pozajmljeni igrač u Sportingu iz Hihona.

Inače, hrvatski fudbaler će debitovati već u nedelju u meču prvog kola Primere sa Realom, a nije isključeno da se na terenu nađe naspram nekadašnjeg saigrača iz zagrebačkog Dinama Matea Kovačića, koji je danas predstavljen u Madridu. Opet, imamo situaciju u kojoj je Barselona pojačala Sporting pred utakmicu sa najvećim rivalom.

Prelazak Halilovića u Hihon je dogovoren nakon nekoliko nedelja u kojima je mladi fudbaler katalonskog tima pregovarao sa velikim brojem timova. Aston Vila, Vest Hem, Everton i Hamburger želeli su da ga angažuju, ali nisu mogli da mu garantuju da će igrati 60 odsto utakmica u nastupajućoj sezoni.

Novajlija u Primeri je to očigledno učinio, pa je dobio pojačanje, što je potvrdio i Halilovićev menadžer Zoran Stojadinović.
“Alen je odlučio i u principu sve je dogvoreno. Naravno, u fudbalu ništa nije konačno dok ne usledi potpis, ali dogovor između svih strana je preciziran i Halilović će igrati narednih godinu dana za Sporting”, istakao je Stojadinović.

Zanimljivo, potpisivanje ugovora i promocija u Hihonu su zakazani za petak, a razlog je odsustvo nekadašnjeg sportskog direktora Crvene zvezde.
“Ugovor će biti potpisan ako se ne pojavi neki ozbiljan problem. Ali, i ne vidim gde bi mogao da bude problem. U petak ćemo sve završiti, a ne može ranije jer sam na putu i ne mogu da doputujem ranije u Španiju”, objasnio je Stojadinović.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Stativa

23.08.2015 06:34

I nije neka igračina.

ODGOVORITE