Видео: РАЈКОМАНИЈА! Галата није сама...

Звезда у наредних седам дана добија понуде енглеског и немачког клуба! „О интересовању Галатасараја не знамо ништа ни ја, ни играч. Вероватно постоји нека прича с турским клубом, али ја у томе не учествујем”, тврди познати менаџер и некадашњи спортски директор клуба из Љутице Богдана.

Фудбал 20.08.2015 | 14:40
Видео: РАЈКОМАНИЈА! Галата није сама...

Обавезао се Предраг Рајковић на верност Црвеној звезди до 2018. године, али како тренутно ствари стоје, најбољи млади голман света ће у финишу прелазног рока напустити редове најтрофејнијег српског клуба. Емисари Галатасараја, предвођени Клаудиом Тафарелом, обијали су прагове челника црвено-белих претходних дана, чак можда и помислили да ће за три милиона евра добити екстраробу. Међутим, трансфер прича о новом клубу Предрага Рајковића је тек у зачетку.

Наиме, менаџер младог голмана Зоран Стојадиновић каже за МОЗЗАРТ Спорт да ће у Љутице Богдана ускоро стићи две конкретне понуде. И то из најпрестижнијих лига Старог континента.
„О интересовању Галатасараја не знамо ништа ни ја, ни играч. Вероватно постоји нека прича с турским клубом, али ја у томе не учествујем”, тврди Зоран Стојадиновић.

Пре Мундијалита веровало се да Црвена звезда за најбољег младог голмана може да инкасира обештећење од милион и по евра. Сјајне одбране на Новом Зеланду катапултирале су Рајковића у сазвежђе најтраженијих играча у Европи. Апетити Црвене звезде су порасли, баратало се сумом од пет милиона евра, али се чинило у једном тренутку да ће Галатасарај успети да сломи одговорне из Љутице Богдана. Та понуда с Босфора је и даље актуелна, али ускоро ће Галата добити конкуренцију. И то више него озбиљну.
„Могу само да вам кажем да су моје и мисли играча окренуте на другу страну. Челници Црвене звезде у наредних седам дана могу да очекују да ћу у просторије клуба донети две врло, врло озбиљне и конкретне понуде. Могу да откријем да је један клуб из Енглеске, а други из Немачке. Толико засад”, додао је Стојадиновић.

Ко би од премијерлигаша желео да види у свом табору Предрага Рајковића можемо само да нагађамо... Чињеница је само да је Зоран Стојадиновић у више него коректним односима са спортским директором Манчестер Ситија Ћикијем Бегеристајном. Такође, Рајковић не би имао проблема с добијањем радне дозволе, иако није А репрезентативац Србије, пошто би због одбрана на Новом Зеланду и фантастичног минулог рада добио зелено светло свих могућих комисија.

Расплет би требало да буде познат за седам дана. Галатасарај и даље чека у заседи, мада турском великану наруку не иду ни затегнути односи између два клуба због свирепог убиства навијача Црвене звезде Марка Ивковића у новембру прошле године.

Коментари / 0

Оставите коментар