Video: RAJKOMANIJA! Galata nije sama...

Zvezda u narednih sedam dana dobija ponude engleskog i nemačkog kluba! „O interesovanju Galatasaraja ne znamo ništa ni ja, ni igrač. Verovatno postoji neka priča s turskim klubom, ali ja u tome ne učestvujem”, tvrdi poznati menadžer i nekadašnji sportski direktor kluba iz Ljutice Bogdana.

Fudbal 20.08.2015 | 14:40
Video: RAJKOMANIJA! Galata nije sama...

Obavezao se Predrag Rajković na vernost Crvenoj zvezdi do 2018. godine, ali kako trenutno stvari stoje, najbolji mladi golman sveta će u finišu prelaznog roka napustiti redove najtrofejnijeg srpskog kluba. Emisari Galatasaraja, predvođeni Klaudiom Tafarelom, obijali su pragove čelnika crveno-belih prethodnih dana, čak možda i pomislili da će za tri miliona evra dobiti ekstrarobu. Međutim, transfer priča o novom klubu Predraga Rajkovića je tek u začetku.

Naime, menadžer mladog golmana Zoran Stojadinović kaže za MOZZART Sport da će u Ljutice Bogdana uskoro stići dve konkretne ponude. I to iz najprestižnijih liga Starog kontinenta.
„O interesovanju Galatasaraja ne znamo ništa ni ja, ni igrač. Verovatno postoji neka priča s turskim klubom, ali ja u tome ne učestvujem”, tvrdi Zoran Stojadinović.

Pre Mundijalita verovalo se da Crvena zvezda za najboljeg mladog golmana može da inkasira obeštećenje od milion i po evra. Sjajne odbrane na Novom Zelandu katapultirale su Rajkovića u sazvežđe najtraženijih igrača u Evropi. Apetiti Crvene zvezde su porasli, baratalo se sumom od pet miliona evra, ali se činilo u jednom trenutku da će Galatasaraj uspeti da slomi odgovorne iz Ljutice Bogdana. Ta ponuda s Bosfora je i dalje aktuelna, ali uskoro će Galata dobiti konkurenciju. I to više nego ozbiljnu.
„Mogu samo da vam kažem da su moje i misli igrača okrenute na drugu stranu. Čelnici Crvene zvezde u narednih sedam dana mogu da očekuju da ću u prostorije kluba doneti dve vrlo, vrlo ozbiljne i konkretne ponude. Mogu da otkrijem da je jedan klub iz Engleske, a drugi iz Nemačke. Toliko zasad”, dodao je Stojadinović.

Ko bi od premijerligaša želeo da vidi u svom taboru Predraga Rajkovića možemo samo da nagađamo... Činjenica je samo da je Zoran Stojadinović u više nego korektnim odnosima sa sportskim direktorom Mančester Sitija Ćikijem Begeristajnom. Takođe, Rajković ne bi imao problema s dobijanjem radne dozvole, iako nije A reprezentativac Srbije, pošto bi zbog odbrana na Novom Zelandu i fantastičnog minulog rada dobio zeleno svetlo svih mogućih komisija.

Rasplet bi trebalo da bude poznat za sedam dana. Galatasaraj i dalje čeka u zasedi, mada turskom velikanu naruku ne idu ni zategnuti odnosi između dva kluba zbog svirepog ubistva navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića u novembru prošle godine.

Komentari / 0

Ostavite komentar