ЛШ: "Мендешов дерби" на Местаљи!

У двомечу Валенсије и Монака, за пласман у групну фазу Лиге шампиона, један човек не може да изгуби!

Фудбал 19.08.2015 | 17:40
ЛШ: "Мендешов дерби" на Местаљи!

О моћи Жоржа Мендеша и његовој присутности у врхунском фудбалу смо већ писали. У анкети ЕСПН недавно је проглашен другим најутицајнијим човеком фудбалског света, иза председника УЕФА, Мишела Платинија.

Једноставна анализа листа "Л'Екип" уочи прве утакмице Валенсије и Монака, у оквиру плеј-оф рунде квалификација за Лигу шампиона, само потврђује све раније написано.

Наиме, португалски суперагент у два тима заступа укупно 17 фудбалера, по осам на обе стране, уз Радамела Фалкаа, који наступа за Челси као позајмљени играч Монака.

Мендеш у Валенсији има Белгијанца Бакалија, Шпанце Родрига и Мину, Аргентинца Переза, Бразилца Данила и своје земљаке Гомеша, Кансела и Везу.

У екипи из кнежевине "његови" су Бразилци Фабињо и Валас, Португалци Мутињо, Карваљо, Кавалеиро, Елдер и Бернардо, као и Нигеријац Ечиејиле.

Поврх тога, агент је тренера Валенсије Нуна Еспирита Санта, док у Монаку има Луиса Кампоса, који је донедавно био директор клуба, а онда се престројио на мистериозну позицију "специјалног саветника" потпредседника и извршног директора Монака Вадима Васиљева.

За кога навијати у том дуелу, вероватно ни сам Мендеш не може да одлучи!

Коментари / 0

Оставите коментар