"Без милости, згазити БАТЕ у Београду!"

Балажиц: За вас нема милости! Згазићемо вас, а то ћете памтити цео живот! „Биће пакао, играчи БАТЕ Борисова морају да осете где су дошли“, поручује словеначки штопер пред реванш четвртог кола квалификација за Лигу шампиона.

Фудбал 20.08.2015 | 08:40
"Без милости, згазити БАТЕ у Београду!"

Почело је кашњењем на београдском и малтретирањем на аеродрому у Минску, а завршило се поразом у Борисову и повратним летом за главни град Србије, али без обзира на умор и чињеницу да малтене нису ни спавали, јер су из Белорусије стигли тек јутос око 4.30, Партизанови фудбалери одишу оптимизом у сусрет реваншу четвртог квалификационог кола за Лигу шампиона.

У налету позитивних емоција предњачи Грегор Балажиц, штопер црно-белих који без обзира на 0:1 најављује да Парни ваљак може да престигне предност БАТЕ-а и као главни адут наводи снажну подршку са трибина.
„У нашој кући нема милости за њих! Требало би да их згазимо, како знамо и умемо. Биће пакао, сигуран сам, а они би требало да осете где су дошли. Надам се да ће тај пакао који им приреде наши навијачи памтити цео живот. По лошем, наравно“, поручио је Балажиц, уз кратак осврт на дешавања на Борисов арени, на којој екипа Зорана Милинковића није успела да сачува „нулу“ са десеторицом. „Штета је што смо примили гол, али то је фудбал. Морамо да подигнемо главе, јер смо показали карактер“.

Црно-бели ће наредне среде морати да победе два разлике или 1:0, па да се у продужецима, можда и пеналима, пробију трећи пут у историји у Лигу шампиона.
„Никад није добро кад се изгуби, нарочито у Партизану, али пред крцатим трибинама нашег стадиона очекујем да се пласирамо у Лигу шампиона. На терену смо осећали да и са десеторицом, после искључења Јевтовића, можемо бар до једне шансе, остаје жал што је нисмо искористили. Да је однос снага остао 11 на 11 мислим да бисмо им дали гол, јер смо као и у Букурешту, издржали почетни притисак, а онда успоставили ритам и конторлу над утакмицом“, објаснио је Брашанац.

Везиста Партизана поручио је да се одсуство Марка Јевтовића није приметило само у „отовреној“ игри, већ и током прекида. Нарочито оног кључног из којег је БАТЕ постигао гол за 1:0.
„Да је Јевта био у игри он би био ту, то је његова позиција. Анализираћемо где нисмо добро стали у прекиду и гледати да то исправимо у будућности“, добио је везиста Партизана.

Коментари / 0

Оставите коментар