"Bez milosti, zgaziti BATE u Beogradu!"

Balažic: Za vas nema milosti! Zgazićemo vas, a to ćete pamtiti ceo život! „Biće pakao, igrači BATE Borisova moraju da osete gde su došli“, poručuje slovenački štoper pred revanš četvrtog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Fudbal 20.08.2015 | 08:40
"Bez milosti, zgaziti BATE u Beogradu!"

Počelo je kašnjenjem na beogradskom i maltretiranjem na aerodromu u Minsku, a završilo se porazom u Borisovu i povratnim letom za glavni grad Srbije, ali bez obzira na umor i činjenicu da maltene nisu ni spavali, jer su iz Belorusije stigli tek jutos oko 4.30, Partizanovi fudbaleri odišu optimizom u susret revanšu četvrtog kvalifikacionog kola za Ligu šampiona.

U naletu pozitivnih emocija prednjači Gregor Balažic, štoper crno-belih koji bez obzira na 0:1 najavljuje da Parni valjak može da prestigne prednost BATE-a i kao glavni adut navodi snažnu podršku sa tribina.
„U našoj kući nema milosti za njih! Trebalo bi da ih zgazimo, kako znamo i umemo. Biće pakao, siguran sam, a oni bi trebalo da osete gde su došli. Nadam se da će taj pakao koji im prirede naši navijači pamtiti ceo život. Po lošem, naravno“, poručio je Balažic, uz kratak osvrt na dešavanja na Borisov areni, na kojoj ekipa Zorana Milinkovića nije uspela da sačuva „nulu“ sa desetoricom. „Šteta je što smo primili gol, ali to je fudbal. Moramo da podignemo glave, jer smo pokazali karakter“.

Crno-beli će naredne srede morati da pobede dva razlike ili 1:0, pa da se u produžecima, možda i penalima, probiju treći put u istoriji u Ligu šampiona.
„Nikad nije dobro kad se izgubi, naročito u Partizanu, ali pred krcatim tribinama našeg stadiona očekujem da se plasiramo u Ligu šampiona. Na terenu smo osećali da i sa desetoricom, posle isključenja Jevtovića, možemo bar do jedne šanse, ostaje žal što je nismo iskoristili. Da je odnos snaga ostao 11 na 11 mislim da bismo im dali gol, jer smo kao i u Bukureštu, izdržali početni pritisak, a onda uspostavili ritam i kontorlu nad utakmicom“, objasnio je Brašanac.

Vezista Partizana poručio je da se odsustvo Marka Jevtovića nije primetilo samo u „otovrenoj“ igri, već i tokom prekida. Naročito onog ključnog iz kojeg je BATE postigao gol za 1:0.
„Da je Jevta bio u igri on bi bio tu, to je njegova pozicija. Analiziraćemo gde nismo dobro stali u prekidu i gledati da to ispravimo u budućnosti“, dobio je vezista Partizana.

Komentari / 0

Ostavite komentar