Изјава Ван Гала показује шта мисли о свом убојитом оружју!

Желео сам да „пољубим“ Депаја! Искусни стручњак презадовољан игром свог земљака.

Фудбал 19.08.2015 | 22:00
Изјава Ван Гала показује шта мисли о свом убојитом оружју!

Успео је Манчестер јунајтед да ишчупа пристојну победу над Клуб Брижом (3:1) у оквиру плеј-офа квалификација за Лигу шампиона, упркос томе што су гости дошли први у предност. Главна карика преокрета био је Мемфис Депај, појачање Ђавола у овом прелазном року. Постигао је два гола и асистирао код трећег. На тај начин показао да ће бити велико појачање за клуб са Олд Трафорда.

То очигледно мисли његов тренер и земљак Луј ван Гал.

„Желео сам да га ´пољубим´! Веома сам срећан због његове игре. Потребно м ује нешто овако. Надам се да ће наставити да постиже голове. Имам поверење у њега. Дао је два гола и асистирао за трећи, то је изузетно“, рекао је Ван Гал, а преноси Скај спорт.

Упркос похвалама које долазе са свих страна, Мемфис Депај је после меча изјавио да је помало разочаран.

„Када урадите ово што сам ја у мечу са Брижом нормално је да сте херој. Веома сам срећан што смо победили. Али, морам да признам да сам помало разочаран јер нисам искористио две последње прилике, имао сам шансу за хет-трик“, рекао је после дуела Холанђанин рођен у Мудрехту.

Било како било, његов тим у Белгију носи солидну предност, Депај је већ почео да отплаћује 27.500.000 евра колико је Манчестер платио за њега, а Олд Трафорд је добио новог љубимца.

Коментари / 0

Оставите коментар