Може ли Партизан у Лигу шампиона?

Фудбалере Партизана корак дели од пласмана у групну фазу Лиге шампиона, корак приликом ког морају да победе БАТЕ Борисов наредне среде, 26. августа, пред својим навијачима у Хумској.

Фудбал 19.08.2015 | 19:40
Може ли Партизан у Лигу шампиона?

Црно-бели су на гостовању белоруском шампиону у првом сусрету доживели минималан пораз са 1:0, а цело друго полувреме играли су без престрого искљученог Марка Јевтовића.

Чета Зорана Милинковића мора да слави са два гола разлике како би се нашла у елитном друштву, док им тријумф истим резултатом из Борисова гарантује продужетке. Ако не би било промене у потенцијално додатних пола сата, одлучивали би пенали.

У случају минималне победе, али да БАТЕ постигне погодак (2:1, 3:2 и тако даље), ривал би прошао даље због правила више голова у гостима.

Да ли ова генерација предвођена златним "орлићем" Андријом Живковићем може да понови успех претходника који су у групној фази Лиге шампиона играли 2003. и 2010. године, након што су на последњем кораку прескочили Њукасл, односно Андерлехт.

По свему виђеном у уторак на "Борисов арени", БАТЕ је свакако екипа са којом црно-бели могу да се носе, иако је три пута играо у Лиги шампиона за последње четири године.

Коментари / 0

Оставите коментар