Бијељинци уцјењују Марка Павића

Ситуација у Демократском народном савезу је на ивици експлозије, пошто посланик те странке у НС Републике Српске Милан Дакић, и њему одани одборници у бијељинској градској скупштини Ристо Савић и Миле Стевановић уцјењују руководство своје партије тражећи за себе позицију генералног директора РиТЕ Угљевик која је, према свим расположивим информацијама, по договору владајуће коалиције у Републици Српској припала управо ДНС-у.

Република Српска 19.08.2015 | 07:20
Бијељинци уцјењују Марка Павића

Како сазнајемо, Дакић је запријетио предсједнику ДНС Марку Павићу да ће напусити посланички клуб ДНС-а и да ће са собом повести и посланика ДНС Славка Глигорића који је, такође, незадовољан својим статусом у странци. С друге стране, Ристо Савић и Миле Стевановић уцјењују и Милана Дакића и Марка Павића преласком из ДНС у НДП! Њихов услов је да Миле Стевановић буде именован на мјесто директора РиТЕ Угљевик, и да добију мјесто извршног директора за финансије у том привредном гиганту.

Ристо Савић, Миле Стевановић, Милан Дакић и још неки људи из градског одбора ДНС у Бијељини кренули су на све или ништа да би натјерали Марка Павића да именује Мила Стевановића за директора РиТЕ Угљевик. По њиховој замисли, Савићу треба да припадне мјесто извршног директора за финансије које је првобитно било планирано за Дакића али то није могуће јер је он посланик у НС РС. И овако је његова позиција веома упитна јер фирма ДМС цомпанy која је званично у власништву Дакићеве мајке ради велике послове на РиТЕ Угљевик.

Циљ и јесте да Стевановић и Савић у будућности отворе врата за још веће послове Милану Дакићу, али и да зарађују од процената добављача. Не треба заборавити да годишње набавке РиТЕ Угљевик прелазе вриједност од сто милиона марака, па и износи од три до пет посто представљају огроман новац - истиче наш извор из врха ДНС.
Он додаје да се као конкуренција "бијељинској екипи" појављује актуелни министар просвјете Дане Малешевић који "гура" другог човјека за директора РиТЕ Угљевик.

(Ристо Савић)

Малешевић је у добрим односима са одбјеглим посланицима СДС, Славком Дуњићем и Ненадом Стевандићем који би као награду за приступање ДНС-у могли да добију право за постављање свог човјека на водећу позицију у угљевичкој термоелектрани. Ради се о Томи Беновићу, старом СДС-овцу који је прије два-три мјесеца узео чланску карту ДНС-а, вјероватно у договору са својим компањонима. Када се његово име појавило у комбинацији, ови из Бијељине су буквално полудјели и почели да пријете Марку Павићу иступањем из странке.

На Предсједништву ДНС гдје се одлучивало о кандидату Миле Стевановић је добио већину, али многи оспоравају његову стручност. Човјек нема никаквих додирних тачака са процесом производње руде и електричне енергије, нити је правник или економиста, пошто и људи те струке могу успјешно да воде велике системе. Стевановић је инжењер телекомуникација и нема никаквог искуства у вођењу ни продавнице, а камоли неког предузећа - каже наш саговорник.

Ситуација у бијељинском ДНС-у годинама је турбулентна због чега, незванично сазнајемо, предсједник странке Марко Павић размишља и о распуштању градског одбора у Бијељини.

(Миле Стевановић)

Екипа људи на челу са Миланом Дакићем претворила је ДНС у Бијељини у сервис СНСД-а. С друге стране, у самом ДНС-у постоји огромно незадовољство чињеницом да се за све питају нестручни и неспособни људи које је Милан Дакић инсталирао око себе. На примјер, Ристо Савић својевремено је као начелник одјељења за инспекције општине Бијељине отворено рекетирао привреднике и друге грађане. Постоје људи који су спремни лично да посвједоче о томе.

Тај и такав Ристо Савић је уз наклоност Милана Дакића поставио за предсједника омладине ДНС-а Бијељина, ни мање ни више него свог сина! Омладина све више негодује јер дечко нема везе са животом а камоли са политиком. Неки чланови ДНС-а из Бијељине већ прогнозирају шта би једна оваква екипа могла тек да ради на руководећим мјестима у РиТЕ Угљевик гдје се врте стотине милиона марака.

Због тога се многи од њих спремају да напусте ДНС јер, истичу, не могу више да буду чланови странке која награђује и поставља на високе функције људе сумњивог морала. И сам предсједник Павић је на мукама. Он би сада најрадије распустио одбор у Бијељини јер не може да се помири са чињеницом да га уцјењују људи попут Дакића, Савића и Стевановића, али још вага јер би то значило да би ДНС у Семберији морао да крене од нуле, да се поново изгради комплетна инфраструктура. Али, ни то није немогуће. Има много младих, способних и неискварених кадрова који су спремни да се прихвате тог посла. Неки од њих говоре и да би боље било да ДНС не добије позицију дирекора РиТЕ Угљевик, него да је добију Дакић, Савић и Стевановић - закључује наш саговорник из руководства ДНС-а.

(Милан Дакић)

Сукоб интереса

Име Милана Дакића налази се на листи посланика који се потенцијално налазе у сукобу интереса, и Централна изборна комисија БиХ тренутно "чешља" тај списак, случај по случај. Фирма Милана Дакића, чији је званични власник његова мајка, тренутно је ангажована у РиТЕ Угљевик на послу вриједном близу пола милиона марака. Реална вриједност радова није ни 100.000 марака па ће његова зарада од тог посла бити огромна. Уколико његов човјек буде постављен на то мјесто, може се очекивати још више посла и пара. Уз то, он ради и неке друге послове са државним фирмама, до којих такође долази преко својих политичких веза.

(БН ТВ)

Коментари / 121

Оставите коментар
Name

п

19.08.2015 05:47

Да нису у Власти(позицији) ДНС и СНСД би се поцијепали ко старе најлон чарапе! Држи их заједничку интерес око подјеле плијена (пара и позиција)! Што се каже, живи били па видјели, оног дана кад оду у опозицију СНСД и ДНС се цијепају на по најмање 3 фракције(странке)! А онда ће бити стање као у Србији гдје тренутно има регистрованих 100 странака (што мањих, што већих).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

19.08.2015 08:25

Нису они једини који одлазе.Ускоро це се знати висе.

Name

Зоран

19.08.2015 08:54

Сесељ наредио својима радикалима Дјурдјевицу(ДНС) и Ристицу(СП) да због потписане реформске агенде од стране владе РС и окретања ка ЕУ, напусте владајуцу коалицију!

Name

Лазо

19.08.2015 09:14

...а онда ПДП преузима улогу као СНС у Србији па це најзад кренути на боље. Наравно, бице ту и СДС да мало сегртује, принесе, донесе итд.

Name

зар

19.08.2015 12:27

Етрмоелектрна не припада Дјокицу и СПС

Name

Никола

19.08.2015 05:55

Бозе ме сацувај која банда влада овим народом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберац

19.08.2015 06:18

Ристо Савиц је један обицан рекетас и дезертер.Ристо гдје си био за вријеме рата,мало ти је сто си рекетирао народ док си био нацелник а ста би тек радио да се доцепас Рудника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

19.08.2015 12:57

Ристо је био дезертер као и Миле Стевановиц

Name

веља

21.08.2015 08:52

Немојте заборавити Вуковљака висе је умоцио прсте у мед од осталих! Колико је само за вријеме рата на име уписа........

Name

Мостар

19.08.2015 06:19

"Црни бомбардер се крије на планини: хттп://незнасе.ба/црни-бомбардер-се-крије-на-планини/

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

19.08.2015 06:23

У ХАПС СВЕ,ЗАЈЕДНО СА МИЦИЦЕМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за Ристу Савица

19.08.2015 06:24

Лопузо једна запослио си зену на Факултет која нема везе са зивотом а своју свалерку у Посту а тек сто си покрао све.Иди у ПД-Семберију то ти је и струка а не финансије магаре једно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

днс

19.08.2015 06:29

Милан Дакиц је своје трговце претворио у одборнике,погледајте одборнике ДНС у Бијељини,на целу са лоповом Ристом Савицем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола Којо

19.08.2015 20:45

Битно је да су у другим странкама све кадрови до кадра. Све мој до мојега.

Name

днс бијељина

19.08.2015 06:35

Доле лопузе Дакиц,Савиц ,Давидовиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

белај

19.08.2015 06:41

Кућа до куће, ријеч је ријеч, рука руци, то је њихов слоган кад га прочиташ негдје немаш напредка ни среће са њима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за Дакица

19.08.2015 06:42

Дакицу ста ти је са Јокице,смјест ли је гдје,ваљало је зену изгурати за одборника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

прелетачи

19.08.2015 06:43

Преласком Стевановића и Савића у НДП владајућа, локана коалиција избацује радикале из власти у Бијељини. Ђурђевићу шах, мат, капија. Перица Спасојевић може комотно да пакује кофере за Драгаљевац јер ова двојица су три пута јачи од њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НДП

19.08.2015 15:48

НДП у Бијељини је увелико пропао. Стевановиц и Савиц и јесу право друштво Пери Којоту Спасојевицу.

Name

днс бијељина

19.08.2015 06:44

Томо Давидовиц је запослио сина у пензионо са купљеном дипломом а он се угурао у ЕКО-ДЕП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

19.08.2015 15:45

Да си ти, пријатељу и теби слични само једним дијелом као Томо Давидовић, ова странка би данас имала свог градоначелника. Зато не лупај глупости и смири фрустрације што ниси добио довољан дио колача који ти не припада.

Name

днс бн

19.08.2015 17:05

Томо Давидовиц само хвата на у бу и дизе халабуку и гледа свој дзеп.Један састанак хвали Дакица па на другом га пљује и тако у круг а сад га тренутно хвали зато сто је добио то сто је тразио.Томина снага је био Ристо Савиц јер је заврсавао све Томине захтјеве ал му је окренуо ледја па сад на терену су осјетни падови гласова јос мало зиви од старе славе

Name

Ацо

19.08.2015 22:37

Томо Давидовић је једини из ДНС-а на подручју града који је постао предсједник једне градске мјесне заједнице. Галац је у питању. То су уједно били и последњи избори у низу. Јачи је од сдс-а и снсд-а заједно на том подручју. Толико о паду гласова. Људи му вјерују дуги низ година и то потврђује резултат, а вјерују му јер их није изневјерио, вец помогао. Син му је био преко двије године без посла, а најбољи студент на свом смјеру, док сте ви своје запосљавали и родбински и тазбински. Томи треба сви да се поклоните, ви који роварите и баљезгате овуда, а у свом комсилуку немате гласа ниједног, сем цланова своје породице. Бруко ДНС-а!

Name

днс бн

20.08.2015 06:25

Сви добро знају какви су ово избори били кад мозес гласати за сваког кандитата.Избори у октобру просле године су показатељи снаге мјесних одбора.Томо треба странци и таквих као сто је он ал морају бити доследни својих идеја јер у супротном су без врједни

Name

Микајло

19.08.2015 06:48

Дзаба приче што је Додик причо најбољи је Мициц Мицо... Какав ДНС, то вам је партија основана да буде полигон за владајуци СНСД односно прихватни центар за незадовољнике како не би отисли у другу партију а ДНС це увијек подрзавати СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

днс бијељина

19.08.2015 06:48

Ристо рекетас,тако га зову у Бијељини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

днс бијељина

19.08.2015 06:51

Дакиц је једна обицна пјандура,гдје је год био напио се ко дупе и он да нас води.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДМС

19.08.2015 22:54

Ово је припрема терена да Доктор преузме днс јер је дакиц подрзао ђурђевица за градонацелника.Ту опет само радикали добијају јер дакиц оде тамо. Проблем је сто срс неце ристу јер је против једне сто њима смета а риле гласао за њу на скупстини и диго јој реп.

Name

Лаки

19.08.2015 06:53

Мотику у руке, вама је мјесто на њиви а не у политици!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маркан

19.08.2015 06:56

Они да воде термоелектрану!!! Људи моји, о цему ми овдје прицамо. Знате ли ви који је то систем. Па не могу то ови сто не знају ни нос да обрису

ОДГОВОРИТЕ
Name

Микица

19.08.2015 07:00

Е мој Дакицу. Дозволио си да те будале врте око прста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Давид

19.08.2015 07:06

Заборавили сте да поменете јос једног великог интелектуалаца Цвијетина Миливојевица који је у клапи са Ристом и Милетом. И он је имао проблема са законом а сада хоце цовек у политицаре. Гура га Миско, заједно за његовим братом. Видиле забе да се коњи поткивају па и оне дигле ноге. Мјсто вам је у Драгаљевцу а не у ЕлктроБијељини. Срам вас било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

днс бијељина

19.08.2015 07:08

РИСТО ДОСТА СИ ПОКРАО,НЕМА КОД АНДЈЕЛИЦА НИСТА ОСИМ ГОЛЕ ПЛАТЕ АЛИ ТИ НИСИ НАВИКАО САМО НА ПЛАТУ ПА ЗАТО У ТЕБИ НЕМА 30кг СА КРЕВЕТОМ ЗАЈЕДНО.САМО МОЗЕС САЊАТИ О ТЕРМОЕЛЕКТРАНИ!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Геограпхy

19.08.2015 07:17

Јао лопова мајко мила, исто лешинари надвили се над јавним предузећима и парама и гледају како да почампају. Фуј сви ми се гаде

ОДГОВОРИТЕ
Name

Давид

19.08.2015 07:26

Зико Савиц се уцланио у ДНС данас а вец сутра је изабран за предсјендика омладине. За изборе је само дилово боновима за гориво. Нема ста, квалитетан политицар. Какав отац такав син.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шојић

19.08.2015 07:56

Држсе Дакићу поштено си добио мандат и испоштуј своје поштене и вјерне чланове и симпатизере ти си истински ДНС-вац то најбоље зна твој предсједник јер ти си једини најзаслужнији за посигнуте изборне резултате ове регије а то ниси добио и остварио са туђих леђа и из високих фотеља државних привилегованих фирми са лажним предизборним обећањима и сви они који те знају, знају да си резултате остварио поштеним радом, образом и преко свјих леђа и небрини за ове ауторе текста данашњег ти знаш косу они добро то нису ДНС-овци то су КРТИЦЕ,УЉЕЗИ и богате јаде и продане душе а ти се уздај усе и буди упоран и неодустаји од РиТЕ Угљевик и покажи им да си домаћин и можеш са својим људима домаћински водити и такву фирму јер су је водили и они који нису умогућности водит киоск недај да посустанеш само напријед главу горе СРЕТНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цацавидја

19.08.2015 14:41

Немојте нам ви говорити које Нас постени Миланце кад је усао у политику био је воцар са неколико сљивика једним пик апом и троје маказе за орезивање.А гледај сад Миланцета има у багерима и камионима два милиона марака Судите сами

Name

Мила

19.08.2015 07:58

Па докле по партијској линији постављате људе,,, где су струцњаци. Све криминалци И у свакој странци, од локалних до републицких. Багру под хитно уклонити са функција И постављате сколоване кадрове, кадрове који се не баве политиком ,ова багра нас одведе у пропаст,тј унисти нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберац

19.08.2015 08:06

Мотику Ристо па у Суво Поље, накрао си се да не могу ти ни унуцад потросити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАРКО БЛ

19.08.2015 08:07

ДОСТА СИ ТИ ПАВИЋУ УЦЈЕЊИВО,И ДАН ДАНАС УЦЈЕЊУЈЕШ,СТАРИ ПРЕВАРАНТУ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

лоло

19.08.2015 08:10

На свим нивоима у РС, шљам држи све конце у својим рукама. Срби су способни само за корупцију, негативну селекцију и организовани криминал. Наопако је насадјена велика већина народа и ту лијека нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦИА

19.08.2015 08:11

Ко је то из Бијељине предао у Загреб комплетну документацију о капетану Драгану, а онда при повратку из Загреба истог дана звекне га срцани удар!? Да апсурд буде веци не иде на лијецење у Загреб,него правац у мајку Србију!? Брацо Срби,није за вас Дрзава!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сухо Поље

19.08.2015 08:12

Све је ово тацно за Ристу Савица,куле и градове је покрао.Позддрав комсија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаца

19.08.2015 08:12

Милан Дакиц није испунио ниједно обецање. Само лазе људе. Запослио је само двије три особе из свог најузег окрузења који су исти као и он. Многи су радили за њега за изборе а сада га нигдје нема, велики посланик. Срам те било, Милане Дакицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прав(ед)ник

19.08.2015 08:24

Ристи Савићу није доста што је згрнуо богатство уцјењујући и рекетирајући привреднике у Бијељини и намјештајући наградне игре, него му сада треба и да РиТЕ опљачка. А Миле Стевановић не може самим собом управљати, а камо ли стотинама и хиљадама људи. Питам се само одакле му петља да без икаквог искуства аплицира за то мјесто. Колико је то безлично и неморално, тешко је и појмити. Игра се са судбинама хиљада, неспособан. Као и његов "прецједник" Дакић, лопов над лоповима, који и њему и Ристи и Цвијетину Миливојевићу омогућује да се шепуре по граду. Јадна је земља у којој се овако неквалитетни људи (по свим основама) питају нешто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

привредник

19.08.2015 08:28

Ристо Савиц је мене лицно покусао да рекетира и то сам спреман да свједоцим пред било којим судом. А кад сам га отјерао у пм и запријетио му да цу звати полицију повуко се ко п....

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

19.08.2015 08:43

Ови из ДНС-а у Бијељини нису ни краве да цувају а да воде политику,народе гдје ви овде видите политицара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Кос

19.08.2015 08:57

Све стари комунистицки кадар који нас унистава цијело вријеме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радикал

19.08.2015 09:02

Провјерено!Сесељ казе да су га преварили и издали са потписом на реформској агенди и окретањем Западу! Тразице од Дјурдјевица ДНС и Ристица СП да напусте владајуцу коалицију!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДНС-овац

19.08.2015 09:10

Мислим да Милан Дакиц није зелио да овако испадне али је упао у коло гдје це га самљети. С једне стране има СНСД који га дрзи у саци јер су га они и намјестили у ДНС и за посланика. С друге стране има ове муљаторе око себе који га уцјењују и сад не зна гдје це ни ста це. И ови из омладине су га притисли, и они уцјењују јер Ристин син Зико ради на томе са својим савјетницима целавим Дјуком и екипом који све раде на силу и галаму. Ниста бољи нису ни ови сто су против Дакица. Има пар паметних и вриједних људи али њих нико ниста не пита тако да це ДНС сам да се уруси. Зиви били па видјели

ОДГОВОРИТЕ
Name

Инсајдер

19.08.2015 09:11

Ускоро це др Златко Максимовиц преци у ДНС па це растјерати ову багру. Тако им и треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све се зна

19.08.2015 09:15

Ристо Савиц је преко странке запослен у Водама Српке као савјетник дирекора Андјелица а по струци је агроном. При томе ради све иза ледја Андјелицу. Цовјек никада није на послу а прима плату од 1500 марака. Не вјерујем да це он у Термоелектрану. Прије це бити да це он наслиједити Андјелица на директорској позицији у Водама. А овај га је спасао кад су га сутнули из опстине. Сад му овако враца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Подрска

19.08.2015 09:16

Не дај се Милане. Издрзи ове нападе па да радимо даље као и до сада. Семберија је наса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Избјеглица

19.08.2015 12:52

Јадна је Семберија ако је ви градите и подижете на виши ниво

Name

Омладина ДНС

19.08.2015 09:17

Зико одлази, Зико одлази, Зико одлази...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Права омладина ДНС

19.08.2015 09:31

Не лупај глупости. Сви добро знамо да је омладина ДНС-а свој рад подигла на један високи ниво доласком Зике на предсједницко мјесто.

Name

Омладина ДНС

19.08.2015 09:50

Па нисте омладина ДНС само вас петорица сто сте вец престарили за тај узраст а и даље сте ту и солите нам памет. Доста нам је и Зике и вас. Само да додје неко нормалнији на цело странке у Бијељини, свануце и омладини.

Name

Права омладина ДНС

19.08.2015 10:09

Каква петорица. Поново ти казем, не лупај глупости.

Name

Омладинац

19.08.2015 10:16

Какав је ово ниво? Нити има састанака, нити се шта ради када дођемо на састанак. Само блејимо у Жику и слушамо глупости.

Name

Прави омладинац

19.08.2015 10:42

Онај ко долази на састанке зна да то није тако. Не покусавајте да правите раскол у омладини. Омладина ДНС-а је слознија него икад.

Name

Омладинац

19.08.2015 10:57

Кад би било састанака, долазило би се. Јединствени сте само вас петорица матораца кад се по кафанама опијате и договарате коме це колко канут у дзеп.

Name

Прави омладинац

19.08.2015 11:13

Смијесан си. А то доказује апсолутно јединство у омладини. И ти врло добро знас да је тако. Састанака нема, зато сто је пауза која се прави задњих једанаест година. ;)

Name

Омладинац

19.08.2015 11:44

Кад сте ви правили те паузе ја сам био у основној. Ни прије љета није било редовних састанака. У граду се прицало да сте кул, а ви исти ко и остали.

Name

ПД Семберија

19.08.2015 09:35

А помоцник Цедо! Хахахахаха. Јој, кад сам цуо да је ОНО постало помоцник министра. Има говорну ману и води високу политику. То је Дакицев најбољи кадар. О земљо Српска, боље да те нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јована

19.08.2015 09:38

Ови људи овдје сто сте их именовали колико ја знам су много добри људи. Заборавили сте написати имена других људи због којих се ДНС у Бијељини спомиње по злу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД-овац

19.08.2015 09:38

Дајте људи, престаните висе да лупате како је Дакиц СНСДов цовејк. Његови одборници у Бијељини, Ристо, Миле, Јованка и Јовица увијек гласају за одлуке вецине у бијељинској скупстини. Кад год Мици зафали гласова ето ти њих и гласају ЗА. А онда им он пребаци мало пара и тако у круг.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

19.08.2015 09:38

Па гледај их на ста лице, они да буду директори? Не требају нама ни Американци, ни Британци да нас унисте, унистицемо ми себе сами. Па зар не мозе једном на неко мјесто директора доци нека особа која има искуство, знање, познаје стране језике, зна процитати финансијске извјестаје? Ови до јуце узгајали стоку и само зато сто немају скрупула и ницег се не стиде, а понајмање себе самих, сад би да воде фирме и предузеца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

оги

19.08.2015 09:45

Мозе ли ми неко ко брани ову тројицу ликова одговорити на једно просто питање...Да ли би њих тројица добили одборницки мандат да су на изборе изашли као самостални кандидати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драго

19.08.2015 10:01

Марко Павиц је један врло мудар цовјек. Варате се ако мислите да њега неко мозе да уцјењује. То не смије ни Додик а не тамо неки Дакиц. Матори то све дрзи под контрлом и не пада му на памет да препусти РиТЕ Угљевик безвезној екипи на целу са Милетом Стевановицем. Наци це он много боље рјесење од свих који се у задње вријеме спомињу као кандидати за дирктора РиТЕ Угљевик. Бице то његов цовјек од повјерења

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коцкар

19.08.2015 10:13

Јел то Вуковљак не мозе да се смири ни сада кад је добио мјесто у Сарајеву. И даље му је Милан трн у оку. Има 100 година и јос му није досадила политика. Сто би кад се добро плаца

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДНС Угљевик

19.08.2015 10:17

А сто нико ниста не пита нас из Угљевика? И ми смо остварили добар резултат на изборима и помогли Милану Дакицу да постане посланик. Припада ли нама које мјесто у термоелектрани. Није Бијељина једина на свијету па да покупе све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

перо ложач

19.08.2015 19:05

Јесте ви из Угљевика заслужни, 709 гласова сте имали. Свака част.

Name

Амајлије

19.08.2015 10:19

Миле је прави човјек за електрану. Он ће је препородит

ОДГОВОРИТЕ
Name

Весна

19.08.2015 10:20

Уцествовала, видјела о каквим се људима ради, разоцарала се и рекла себи - никад висе! Далеко им лијепа куца од моје. Политика је курва, да знате!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Влајко

19.08.2015 10:22

Уцјене престају цим Маркан запријети распустањем ГО Бијељина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вецина

19.08.2015 10:29

Ако оду Дјурдјевиц,Ристиц и Дакиц,остаје вецина на 37+5 купљених

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан Дакиц

19.08.2015 10:40

Ристо је људина! Ја га најбоље знам :) :) :) Заиграла мецка и пред васим вратима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

19.08.2015 10:48

Милан Дакиц је цовек који не зна да прича , који је своју фирму упропастио како да у предузећу од 2000 запослених он са својим кадровима направи ред.?ДНС су упропастили од како је Дакиц председник а њега је поставио Јово Вуковљак ,а сад се очима не могу гледати. У страну су ставили писмене и способне а ова тројица и још по неки најчешће неписмен и полтрони воде главну ријеч. СТРАСНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стари ДНС-овац

19.08.2015 10:52

Ко је тај Миле Стевановиц? Ста је до сада урадио за странку? Колико гласова донесе на изборима за ДНС? Ја цу вам реци: 17 гласова. То је његова реална вриједност. Сви знају да је Милан Дакиц изабрао себи слицне и одане људе и да је њима дао своје гласове на локалним изборима 2012. године. Тако су Ристо, Миле, Драго, Јово, Јовица и Јованка изабрани сви са истим гласовима, са цувеним сифрама. Све су то купљени гласови. И сад тај Миле испаде нека фаца. Дајте људи, спусттите се на земљу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амајлије

19.08.2015 10:59

Миле је домацин и да видис каква му је куца не би тако говорио.

Name

Томо

19.08.2015 11:00

Ста на све то казу доктори Миловановиц и Лукиц. Мало се окрецу на ејдну, мало на другу страну. Тако то раде стари мајстори који су yаједно са Дакицем довели ДНС до пропасти. Добо је само Дакицу и његовим послусницима медју којима су сада и господа доктори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

днс

19.08.2015 11:01

Па дал је могуце ста урадисе од ове странке људи па до прије 8 година све лијепо функционисало сад све неке афере око ових људи ста је ово да бог сацува...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДНС распад

19.08.2015 11:11

ДНС це пукнути као балон. СНСД је велики октопод, а ДНС мала хоботница! Подависе се пипци медјусобно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Комисија

19.08.2015 11:13

Шта ради Комисија за спречавање сукоба интереса! Због истог захтјева Хадзија Митровиц је био кажњен 5 година од ЦИК -а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јес

19.08.2015 11:22

Павиц је гори криминалац од Додик, унистио је привреду заједно са Додиком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

савиц

19.08.2015 11:24

Ову су позната имена и зато што су политичари на тапету су,а шта је са фирмама које убиру милионе на годишњем нивоу на РиТе чији власници нису позната имена јавности, јел то значи да њихов рад нико не контролише? Не требају нама муџахедини као непријатељи имамо домаће терористе који пљачкају и задужују државу преко РиТе и уништавају сваку шансу за бољу будућност вашој дјеци. Е такви вам живе у комшилуку, због њих ваша дјеца немају будућност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

19.08.2015 19:18

Ти су се нафатирали довољно и опрали паре у некретнинама, ђјецу запослили у државним установама да не буду сумњиви и нико им ништа више не може.

Name

Правда

19.08.2015 11:27

Бице врати коко сто си позобала. Партија Марка Павица је једина политицка опција у РС, која нема ни идеологију ни програм. Оно сто њих дрзи заједно је голи финансијски интерес и фотељасење. Годинама опстају само захваљујуци позицијама у власти, али долази вријеме да нестану са политицке сцене. Ово је само поцетак, како се буде близио крај ове власти, тако це и Марко бити све усамљенији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Постено

19.08.2015 11:35

Ко другоме јаму копа, сам у њу упада!!! Марко Павиц покусао Сукалу да развали партију, а стигла га ова стара народна!!! А ово је тек поцетак!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

19.08.2015 16:16

Јос они не знају ста им се у Бања Луци спрема.

Name

днс

19.08.2015 11:45

Нема горе партије од ДНС-А

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСДовац

19.08.2015 12:48

Слажем се.

Name

Цица

19.08.2015 12:20

Милане, обецао си да цес ми запослити церку. Ниси се јавио после избора ниједном. Све си нас разоцарао. Ово си и заслузио. Није ми те нимало зао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славко

19.08.2015 13:05

Срамото једна.

Name

ДНС

19.08.2015 12:41

Срамота за нормалне људе који су дали глас ДНС да ови људи оду на функције у Рите .Сад је јад у РИТЕ а шта ће тек бити са овим неспособњаковицима...дезертер. .сумњиве дипломе студирали по 10 год ,не говоре ни један страни језик,не користе рачунар. ..па где им је мјесто

ОДГОВОРИТЕ
Name

Серафим

19.08.2015 13:11

Па ту се врте милијарде за моц и пљацку јер се извозе киловати на милијарде марака седмицно то је та златна кока која цим снесе јајаре јој узму јаје испод ње а она и народ нека какоцу до миле воље, вазно је ко је јаје уграбио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

наш народ

19.08.2015 14:07

Ушла велика пара међу деенесовце па изгибоше, видите ли ви ово браћо драга ?? Када би, не дај Боже, припуцало као 41. године настало би горе клање за паре и власт него онда када су се због власти убијали партизани, четници, недићевци, љотићевци...јер их је сада још више...а још више желе паре и моћ... несрећници ли сте браћо Срби...зато вам је како вам је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈоЈо

19.08.2015 14:08

Гњида до гњиде...гласај народе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАРКО ЈЕ МАРКО

19.08.2015 14:50

ХА ХА ХА , МАРКА ДА НЕКО УЦЈЕНИ. ТАЈ НЕ ПОСТОЈИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мисо бн

19.08.2015 15:28

Покусацу да будем објективан цлан сам Днс од 2008.Гледајуци омладину има ту доста добрих узорних сколованих омладинаца али су склоњени у крај јер треба запослити татине синове и церке и директне послуснике.Зар је могуце да у једну куцу долазе три дрзавне плате и одборницки додатак а за неке од нас нема ни за посматрацку дневницу од 50 Км.Зико и Дјука са неколицином спаваца који долазе на састанке угусице омладину.Сто је горе написано за одборнике је истина све досло и исфинансирано из једне рупе знамо ми добро одакле су досле паре за странку а они су их присвоили и просле и сад ове изборе а глуме зртве искористили само за себе а остали пасите траву.Ристо Миле Цвјетин они су зло они прјете искљуцењима цлановима странке и директорима обицни рекетаси.СВЕ У СВЕМУ ЛОСЕ ПРОМЈЕНЕ ТРЕБАЈУ И ЈЕДИН О СУ РЕСЕЊЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

љубомир

19.08.2015 16:11

Читам коментаре и да знате, да је много горе у ГО ДНС-а него што ви можете да коментаришете. Тамо се окупио најгори "политички" олош Семберије чију је селекцију непогријешиво обавио "селектор" Дакић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слависа

19.08.2015 17:55

Дакиц је издао све људе који су му искрено помагали а уз себе дрзи оне који га фарбају. Ко је ту луд

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен бн

19.08.2015 19:32

Днс у бн је одавно у проблему проблем су разлиците струје у странци.Дакиц је балансирао ал уз помоц Мила и Ристе покрали изборе 2012 и сад 2014 е сад је проблем сто та струја хоце награду за свој уцинак и уцјењује Дакица а Дакиц остале.Ал назалост изгледа да друге двије струје сад су схватиле да су изигране по други пут па су одлуцили да се боре на све или ниста.Има ту пуно људи који мисле да су пуно јаки а немогу скупити ни 50гласова попут Цвјетина Зике Дјуке цаст Вујкету

ОДГОВОРИТЕ
Name

савиц

20.08.2015 08:03

Сам преварант до преваранта.

Name

не вујке

20.08.2015 10:35

Посебно Вујке!!!

Name

питањезаомладину

20.08.2015 12:07

Момчило Жугиц је јако добар кадар, засто он не би преузео ДНС у Бијељини?

Name

Полтрон

20.08.2015 12:10

Вујке је најбољи. Моралан је и човјек о ријечи. Није од оних који другима раде из леђа. Могао би скупити и хиљаду гласова, толико је добар :)

Name

омладинка

20.08.2015 12:11

Зугиц мора да сазри као личност, угура и дволичност. Улизица

Name

питањезаомладину

20.08.2015 12:21

Па ко гура Жугића? Мени се цини као ок... А Дјука-шишарка

Name

Бијељанац

20.08.2015 17:56

Вујке је мајстор за све њих

Name

Бијељинац

20.08.2015 10:03

У ДНС у Са Милано Дакиц ем испливли су неписмени, као што је и сам,морално посрнулу људи,без достојан ствари. Мисле да је довољно бити члан странке а струка , диплома, биографија,част, идеје,визија,програм су за исмијавање јер они не знају и немају ништа од ово предходно набројано.Зао ми је омладине,шта их чека са овим незналица. ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

днс бијељина

20.08.2015 10:27

Томо Давидовиц је један полтрон који игра како вјетар свира,сад му је добар Дакиц јер му је запослио сина у пензионо ,а сто казес да му је син био најбољи студент са купљеном приватном дипломом и много је цекао такав кадар за посао ,цитаве двије године.Ста људи висе реци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан Новитовиц

20.08.2015 11:17

ДНС Бијељина само тражи оно сто је освојио изборним резултатом. Андјелиц и њему слични нити су ДНС нити мисле добро ДНС. Али о томе неком другом приликом. Марко Павић је озбиљан човјек и има довољно повјерења у Дакица и оне који се залазу и боре за ДНС. Паре које су сада у нечијим џеповима , станови који су укњижени на нека имена, трилеру који су уважени у грчевима, и паре из Фонда солидарности које су завршиле на неким рачунима, и ограде мостова које су фарбане бојом са "златним листићима" су теме за после 5.септембра

ОДГОВОРИТЕ
Name

БРОДАЦ

23.08.2015 19:49

Ко о цему,, курва о постењу,, ако си ти комсија стварно немој молим те.Само да знам ста си ти урадио за днс и семберију молим те кази.поздрав из Бродца

Name

угљевик

20.08.2015 12:34

Реците Зугицу нека пита главоњу за тај предлог.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гост

20.08.2015 12:58

Постовани Госп. Павицу немој висе обецавати столицу једном него свима и после Пробног рада прими онога ко направи највисе губитака. Ви све не ваљате али то правило овдје не вази!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПД

20.08.2015 16:38

НИ МАЊЕ СТРАНКЕ НИ ВЕЋИ ЛОПОВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберија

20.08.2015 18:03

Фали вам само Мастил странци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберија

20.08.2015 19:09

Мастило у странци.

Name

ГАЛАЦ ДНС млади

05.09.2015 09:35

Председник омладине Зико, благо ретардиран и заостао.Тата му купује испите али опет не мозе да заврси факултет..7година вец. Састанци се воде у вецерњим сатима када се закљуца канцеларија онда се играју карте и лоце алкохол.Заједно са оним целавим Дјуком и Дјолетом спеценим.Момцило се утрпао у социјално и купио ауто па се вози кроз град са отвореним прозором и када киса пада. Томо-продавао зваке испред сколе а сада је руководилац.Син заврсио факултет на синергији и одма у ПИО. Ристо..не вриједи прицати

ОДГОВОРИТЕ
Name

срдјан

29.09.2016 21:16

А кадар Жељко Малесевиц

ОДГОВОРИТЕ