Судбоносна Скупштина у Хумској! Трешће се гора, али шта онда...?!

У понедељак ће бити познат пут који ће Парни ваљак одабрати...

Кошарка 18.08.2015 | 23:40
Судбоносна Скупштина у Хумској! Трешће се гора, али шта онда...?!

Партизан са Душком Вујошевићем или без њега? Партизан са младим, неафирмисаним играчима или повратак познатих имена? Како ће се зауставити финансијска криза у кошаркашком клубу? Питања је много, а одговора из Хумске 1 нема ни на хоризонту.

Редовна седница Скупштине КК Партизана, која је требало да се одржи 11. августа, одложена је због колективног одмора људи у клубу (?!), а чак ни на првом окупљању екипе није било познато да ли ће се и када одржати састанак на којем би требало да се „преломи“ и изабере пут којим ће Партизан корачати у наредној сезони.

Али, само дан касније донета је коначна одлука - клупска седница биће оџана у понедељак од 13 часова у Клубу спортиста на стадиону у Хумској.

А да ли ће кошаркашка јавност добити неке конкретне одговоре? Питање је. Пре свега, све ће зависити од финансијске структуре за наредну сезону - од тога да ли ће Душко Вујошевић остати тренер црно-белих, до тога са којим играчким кадром ће се ући у такмичарску годину и које су клупске амбиције уопште.

Судећи према досадашњем понашању руководећих кадрова и свему што је учињено током лета (читај: ништа), Партизан би врло лако могао да настави да хода линијом мањег отпора и не предузме ништа по питању регулисања финансијске структуре, али и свих осталих, горућих ставки.

Постоје одређене назнаке да би црно-бели већ следеће недеље могли да добију новог тренера, можда чак и нову управу, али минималне су шансе да се тако нешто заправо и догоди.

Време није на Партизановој страни, а ни многе друге околности - играчке, финансијске, кадровске... У Хумској мора да се повуче неки конкретан потез, иначе би ово могла да буде сезона после које нема повратка.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ГРОБАР ДО ГРОБА

19.08.2015 09:40

И ја сам за промене, али шта можемо очекивати од нове управе и новог тренера јер пара не.. јер пара нема.

ОДГОВОРИТЕ