Sudbonosna Skupština u Humskoj! Trešće se gora, ali šta onda...?!

U ponedeljak će biti poznat put koji će Parni valjak odabrati...

Košarka 18.08.2015 | 23:40
Sudbonosna Skupština u Humskoj! Trešće se gora, ali šta onda...?!

Partizan sa Duškom Vujoševićem ili bez njega? Partizan sa mladim, neafirmisanim igračima ili povratak poznatih imena? Kako će se zaustaviti finansijska kriza u košarkaškom klubu? Pitanja je mnogo, a odgovora iz Humske 1 nema ni na horizontu.

Redovna sednica Skupštine KK Partizana, koja je trebalo da se održi 11. avgusta, odložena je zbog kolektivnog odmora ljudi u klubu (?!), a čak ni na prvom okupljanju ekipe nije bilo poznato da li će se i kada održati sastanak na kojem bi trebalo da se „prelomi“ i izabere put kojim će Partizan koračati u narednoj sezoni.

Ali, samo dan kasnije doneta je konačna odluka - klupska sednica biće odžana u ponedeljak od 13 časova u Klubu sportista na stadionu u Humskoj.

A da li će košarkaška javnost dobiti neke konkretne odgovore? Pitanje je. Pre svega, sve će zavisiti od finansijske strukture za narednu sezonu - od toga da li će Duško Vujošević ostati trener crno-belih, do toga sa kojim igračkim kadrom će se ući u takmičarsku godinu i koje su klupske ambicije uopšte.

Sudeći prema dosadašnjem ponašanju rukovodećih kadrova i svemu što je učinjeno tokom leta (čitaj: ništa), Partizan bi vrlo lako mogao da nastavi da hoda linijom manjeg otpora i ne preduzme ništa po pitanju regulisanja finansijske strukture, ali i svih ostalih, gorućih stavki.

Postoje određene naznake da bi crno-beli već sledeće nedelje mogli da dobiju novog trenera, možda čak i novu upravu, ali minimalne su šanse da se tako nešto zapravo i dogodi.

Vreme nije na Partizanovoj strani, a ni mnoge druge okolnosti - igračke, finansijske, kadrovske... U Humskoj mora da se povuče neki konkretan potez, inače bi ovo mogla da bude sezona posle koje nema povratka.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

ГРОБАР ДО ГРОБА

19.08.2015 09:40

И ја сам за промене, али шта можемо очекивати од нове управе и новог тренера јер пара не.. јер пара нема.

ODGOVORITE