Антић напустио Кину! Да ли он то иде у Марсеј?!

Српски стручњак Радомир Антић није више тренер кинеског друголигаша Хебеија, објавио је клуб.

Фудбал 18.08.2015 | 18:00
Антић напустио Кину! Да ли он то иде у Марсеј?!

До раскида сарадње дошло је после низа лоших резултата Хебеија, али и спекулација да би Антић могао да преузме Олимпик из Марсеја.

Антић је на клупу кинеског клуба стигао крајем јануара ове године, а тада је потписао трогодишњи уговор. Њега ће на месту тренера заменити Ли Ти, некадашњи репрезентативац Кине и бивши фудбалер Евертона.

Хебеи је, иначе, ангажовао Антића са жељом да клуб врати у елитно друштво, међутин, извесно је да се то ове сезоне неће десити. Тај клуб тренутно држи шесто место на табели, а до краја сезоне остало је још осам кола.

Француски медији су, иначе, објавили да је Антић истакао кандидатуру за место тренера Олимпика из Марсеја, које је остало упражњено после пораза у првом колу Лиге 1 од Каена. Међу кандидатима се последњих дана помињао и Драган Стојковић Пикси, који је без тренерског ангажмана од 2013. године.

Антић је током богате тренерске каријере, између осталих, водио Реал, Атлетико, Барселону и Селту, а био је и селектор Србије, коју је одвео на Светско првенство у Јужној Африци 2010.

Коментари / 0

Оставите коментар