Antić napustio Kinu! Da li on to ide u Marsej?!

Srpski stručnjak Radomir Antić nije više trener kineskog drugoligaša Hebeija, objavio je klub.

Fudbal 18.08.2015 | 18:00
Antić napustio Kinu! Da li on to ide u Marsej?!

Do raskida saradnje došlo je posle niza loših rezultata Hebeija, ali i spekulacija da bi Antić mogao da preuzme Olimpik iz Marseja.

Antić je na klupu kineskog kluba stigao krajem januara ove godine, a tada je potpisao trogodišnji ugovor. Njega će na mestu trenera zameniti Li Ti, nekadašnji reprezentativac Kine i bivši fudbaler Evertona.

Hebei je, inače, angažovao Antića sa željom da klub vrati u elitno društvo, međutin, izvesno je da se to ove sezone neće desiti. Taj klub trenutno drži šesto mesto na tabeli, a do kraja sezone ostalo je još osam kola.

Francuski mediji su, inače, objavili da je Antić istakao kandidaturu za mesto trenera Olimpika iz Marseja, koje je ostalo upražnjeno posle poraza u prvom kolu Lige 1 od Kaena. Među kandidatima se poslednjih dana pominjao i Dragan Stojković Piksi, koji je bez trenerskog angažmana od 2013. godine.

Antić je tokom bogate trenerske karijere, između ostalih, vodio Real, Atletiko, Barselonu i Seltu, a bio je i selektor Srbije, koju je odveo na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010.

Komentari / 0

Ostavite komentar