Тукао вјереницу, она му узвратила?!

Певач Слоба Васић, ударио вереницу Валентину Вучићевић, након чега му је она разбила флашу о главу! Певач се огласио на Фацебооку и рекао да је то "највећа лаж у Србији".

Босна и Херцеговина 18.08.2015 | 10:00
Тукао вјереницу, она му узвратила?!

Пре неколико дана смо читали да се певач Гранда Слоба Васић, потукао са власником кафане у којој је наступао и завршио у Ургентном центру. Сада се опет потукао, али са вереницом.

Скандал се догодио прошле недеље у једном будванском клубу где је бивша вереница Слобе Васића Валентина Вучићевић била са другарицама, пише "Курир".

Певач је, наводно у алкохолисаном стању, пришао Валентини, у жељи да разговара са њом, а онда насрнуо на њу и почупао је за косу. Валентина му "није остала дужна", већ је зграбила флашу са стола и разбила му је о главу.

"Тешко ми је да причам о свему. Веридба је озбиљна ствар, али васпитана сам да не трпим ништа што се мени не свиђа, па сам зато и отишла од њега. Не желим сад да пљујем по некоме с ким сам јела, спавала и планирала венчање. Тачно је да ме је малтретирао у клубу и чупао за косу, нисам знала како да се одбраним, па сам узела флашу и ударила га", рекла је Валентина "Куриру".

Певач Слоба Васић није коментарисао њену изјаву, али је зато на Фацебооку написао да ће "објавити снимак шта се десило и поруке које је добио".

"Оне су доказ о највећој лажи у Србији. Срам било новинаре који измишљају и оптужују на највећи безобразлук некога ко нема везе са тим. Свака част! Али, добро ће све проћи!"

(Мондо.рс)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

србин

18.08.2015 09:15

Намлатили се пара па мисле да могу да раде ста хоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

све наопако

18.08.2015 10:09

Још један млади кретен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

18.08.2015 12:43

Мисли да је славан и да има славу а ето добије фласу у главу.