Tukao vjerenicu, ona mu uzvratila?!

Pevač Sloba Vasić, udario verenicu Valentinu Vučićević, nakon čega mu je ona razbila flašu o glavu! Pevač se oglasio na Facebooku i rekao da je to "najveća laž u Srbiji".

Bosna i Hercegovina 18.08.2015 | 10:00
Tukao vjerenicu, ona mu uzvratila?!

Pre nekoliko dana smo čitali da se pevač Granda Sloba Vasić, potukao sa vlasnikom kafane u kojoj je nastupao i završio u Urgentnom centru. Sada se opet potukao, ali sa verenicom.

Skandal se dogodio prošle nedelje u jednom budvanskom klubu gde je bivša verenica Slobe Vasića Valentina Vučićević bila sa drugaricama, piše "Kurir".

Pevač je, navodno u alkoholisanom stanju, prišao Valentini, u želji da razgovara sa njom, a onda nasrnuo na nju i počupao je za kosu. Valentina mu "nije ostala dužna", već je zgrabila flašu sa stola i razbila mu je o glavu.

"Teško mi je da pričam o svemu. Veridba je ozbiljna stvar, ali vaspitana sam da ne trpim ništa što se meni ne sviđa, pa sam zato i otišla od njega. Ne želim sad da pljujem po nekome s kim sam jela, spavala i planirala venčanje. Tačno je da me je maltretirao u klubu i čupao za kosu, nisam znala kako da se odbranim, pa sam uzela flašu i udarila ga", rekla je Valentina "Kuriru".

Pevač Sloba Vasić nije komentarisao njenu izjavu, ali je zato na Facebooku napisao da će "objaviti snimak šta se desilo i poruke koje je dobio".

"One su dokaz o najvećoj laži u Srbiji. Sram bilo novinare koji izmišljaju i optužuju na najveći bezobrazluk nekoga ko nema veze sa tim. Svaka čast! Ali, dobro će sve proći!"

(Mondo.rs)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

srbin

18.08.2015 09:15

Namlatili se para pa misle da mogu da rade sta hoce.

ODGOVORITE
Name

sve naopako

18.08.2015 10:09

Još jedan mladi kreten.

ODGOVORITE
Name

xxx

18.08.2015 12:43

Misli da je slavan i da ima slavu a eto dobije flasu u glavu.