''Бане је разлог Мурињовог незадовољства”!

Прослављени енглески фудбалер Џермејн Џенас рекао је да је форма дефанзивца Челсија Бранислава Ивановића забрињавајућа и да би могао да изгуби место у тиму.

Фудбал 22.08.2015 | 11:00
''Бане је разлог Мурињовог незадовољства”!

Српски фудбалер је био кривац за два гола у поразу Челсија од Манчестер Ситија са 3:0, а није блистао ни у ремију са Свонсијем на старту одбране титуле у Премијер лиги. Претходно су ’Плавци’ поражени од Арсенала у борби за Комјунити Шилд.

„Место Бранислава Ивановића у тиму је под озбиљном претњом. Србин је био најконстантнији играч Челсија у последњих пет година, али у овом тренутку изгледа потпуно ван форме. Никада нисам видео Ивановића побеђеног по питању ритма и снаге раније, али се то десило два пута за две недеље“, рекао је Џенас.

Џенас је истакао да је Челси почео да игра боље у другом полувремену дуела са Ситијем, у тренутку када је губио 1:0, али да је тада Ивановић направио грешке које су скупо коштале шампиона.

„Ивановић је у кључном тренутку коштао свој тим када га је Венсан Компани лако надиграо и постигао други гол за Сити. Било је забрињавајуће то видети, посебно за Муриња, јер никада нисмо видели да је Ивановић разлог његовог незадовољства“, нагласио је Џенас.

Енглески фудбалер, који је између осталих клубова играо за Њукасл и Тотенхем, истакао је и да је Ивановић платио цех тога што је ове сезоне немогуће играти против Тијага Силве, Рахима Стерлинга и Александра Коларова.

“Лева страна Манчестер Ситија, комбинација Силве, Стерлинга и Коларова, била је ‘смртоносна’ и сигурно је да ће терорисати већину десних бекова ове сезоне”, истакао је Џенас, “Мурињо је дефинитивно извео погрешан тим на терен у недељу, јер одбрана Челсија није имала довољну заштиту. Није само Ивановићу била потребна помоћ, већ и Рамиресу и Сеску Фабрегасу. Сити је био тактички спреман да чека Челси, који се повлачи на великим утакмицама, али је Мануел Пелегрини ту одрадио сјајан посао”.

Коментари / 0

Оставите коментар