''Bane je razlog Murinjovog nezadovoljstva”!

Proslavljeni engleski fudbaler Džermejn Dženas rekao je da je forma defanzivca Čelsija Branislava Ivanovića zabrinjavajuća i da bi mogao da izgubi mesto u timu.

Fudbal 22.08.2015 | 11:00
''Bane je razlog Murinjovog nezadovoljstva”!

Srpski fudbaler je bio krivac za dva gola u porazu Čelsija od Mančester Sitija sa 3:0, a nije blistao ni u remiju sa Svonsijem na startu odbrane titule u Premijer ligi. Prethodno su ’Plavci’ poraženi od Arsenala u borbi za Komjuniti Šild.

„Mesto Branislava Ivanovića u timu je pod ozbiljnom pretnjom. Srbin je bio najkonstantniji igrač Čelsija u poslednjih pet godina, ali u ovom trenutku izgleda potpuno van forme. Nikada nisam video Ivanovića pobeđenog po pitanju ritma i snage ranije, ali se to desilo dva puta za dve nedelje“, rekao je Dženas.

Dženas je istakao da je Čelsi počeo da igra bolje u drugom poluvremenu duela sa Sitijem, u trenutku kada je gubio 1:0, ali da je tada Ivanović napravio greške koje su skupo koštale šampiona.

„Ivanović je u ključnom trenutku koštao svoj tim kada ga je Vensan Kompani lako nadigrao i postigao drugi gol za Siti. Bilo je zabrinjavajuće to videti, posebno za Murinja, jer nikada nismo videli da je Ivanović razlog njegovog nezadovoljstva“, naglasio je Dženas.

Engleski fudbaler, koji je između ostalih klubova igrao za Njukasl i Totenhem, istakao je i da je Ivanović platio ceh toga što je ove sezone nemoguće igrati protiv Tijaga Silve, Rahima Sterlinga i Aleksandra Kolarova.

“Leva strana Mančester Sitija, kombinacija Silve, Sterlinga i Kolarova, bila je ‘smrtonosna’ i sigurno je da će terorisati većinu desnih bekova ove sezone”, istakao je Dženas, “Murinjo je definitivno izveo pogrešan tim na teren u nedelju, jer odbrana Čelsija nije imala dovoljnu zaštitu. Nije samo Ivanoviću bila potrebna pomoć, već i Ramiresu i Sesku Fabregasu. Siti je bio taktički spreman da čeka Čelsi, koji se povlači na velikim utakmicama, ali je Manuel Pelegrini tu odradio sjajan posao”.

Komentari / 0

Ostavite komentar