Украјина ће се удаљити од принудне управе?

Предсједник Русије Владимир Путин изјавио је да ће се стање у Украјини поправити, без обзира на све тешкоће садашњег периода, и да ће се ова земља удаљити од срамне праксе тренутне "принудне управе", стати на ноге, те ће заједно са Русијом градити своју будућност.

Свијет 17.08.2015 | 20:10
Украјина ће се удаљити од принудне управе?

"Сматрам да су Руси и Украјинци један народ, не правим разлику", рекао је Путин на сусрету са представницима националних удружења током радне посјете Криму.

Путин је истакао да је убијеђен да ће, без обзира на све тешкоће садашњег периода, стање у Украјини да се поправи, преноси "Спутњик".

"Украјина ће се позитивно развијати, удаљити од срамне праксе коју видимо данас, тачније стављања читаве једне огромне европске земље под принудну управу у којој кључне позиције у влади и регионима заузимају страни држављани", рекао је руски предсједник.

Путин је навео да су Украјинци трећи по бројности народ у Русији, послије Руса и Татара, и да их има три милиона, од чега је огромна већина мушкараца који могу да буду регрутовани.

"Јасно из ког разлога су дошли у Русију", рекао је Путин.

На констатацију представника кримских Украјинаца да је одлука о присаједињењу тог полуострва Русији била свјестан избор, између осталог и Украјинаца, Путин је рекао да је то више пута и сам говорио јавно.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

бијељина

17.08.2015 18:37

А ако којим слуцајем не буде како ти казес онда цес то бомбама ријесити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

др Дабиц

17.08.2015 19:04

Прадјед ми је био Солунски борац... КО ЈАЦИ КОБАЦИ.

Name

ВРС РВИ

18.08.2015 00:19

Путинова још једна паметна изјава. Он покушава украјиском народу да отвори шта им раде странци. Ако дође до бомби неће ни то бити "проблем" што се Русије тиче. То је задња варијанта до које неће доћи осим што ће Донбас морати наставити борбу али мислим да имају добре залихе да се бране од фашиста и да ослободе још руске територије гдје су Руси већимско становништво. Уз то далеко паметнији што се и показало до сада.

Name

путин краљ

18.08.2015 19:54

Један је Путин ♥♥♥♥♥♥♥