Милинковић о скандалу: БАТЕ ће бити боље дочекан!

Тренер црно-белих гарантовао белоруској екипи да ће се на београдском аеродрому задржати само пет минута, за разлику од његовог тима.

Фудбал 17.08.2015 | 19:20
Милинковић о скандалу: БАТЕ ће бити боље дочекан!

Експедиција Партизана чекала је у понедељак око два сата на аеродрому у Минску после слетања авиона. Разлог је био више него баналан - захтев домаћих служби да сви, укључујући и екипу, имају извађено здравствено осигурање, које кошта два евра.

После таквог дочека и малтретирања, екипа се раздвојила. Сви играчи осим Николе Трујића и сви чланови стручног штаба осим тренера Зорана Милинковића отишли су у хотел у Минску, где ће бити смештени све време боравка у тој земљи и одакле ће у понедељак увече отићи на тренинг.

Истовремено, Милинковић и Трујић су кренули ка 50 километара удаљеном Борисову, на стадион свог ривала, на званичну конференцију за новинаре.

"Врло непријатно смо изненађени задржавањем на аеродрому. Готово смо сигурни, пошто је реч о фудбалској екипи и зна се повод нашег доласка, да није било никаквог разлога за то. Ако се не варам, нашу екипу су задржали на граници више од два сата. То је ишло до те мере да смо хтели да се у једном моменту обратимо чак и нашој амбасади овде, јер је велику пометњу унело неко одређено осигурање. Дакле, неке потпуно несхватљиве формалности... Ништа нисмо разумели", рекао је Милинковић.

Уз то, шеф струке црно-белих имао је и поруку за домаћина, који ће следеће недеље допутовати у Београд, на реванш баража за Лигу шампиона.

"Гарантујем да ће играчи БАТЕ Борисова проћи нашу границу за пет минута".

Коментари / 0

Оставите коментар