Milinković o skandalu: BATE će biti bolje dočekan!

Trener crno-belih garantovao beloruskoj ekipi da će se na beogradskom aerodromu zadržati samo pet minuta, za razliku od njegovog tima.

Fudbal 17.08.2015 | 19:20
Milinković o skandalu: BATE će biti bolje dočekan!

Ekspedicija Partizana čekala je u ponedeljak oko dva sata na aerodromu u Minsku posle sletanja aviona. Razlog je bio više nego banalan - zahtev domaćih službi da svi, uključujući i ekipu, imaju izvađeno zdravstveno osiguranje, koje košta dva evra.

Posle takvog dočeka i maltretiranja, ekipa se razdvojila. Svi igrači osim Nikole Trujića i svi članovi stručnog štaba osim trenera Zorana Milinkovića otišli su u hotel u Minsku, gde će biti smešteni sve vreme boravka u toj zemlji i odakle će u ponedeljak uveče otići na trening.

Istovremeno, Milinković i Trujić su krenuli ka 50 kilometara udaljenom Borisovu, na stadion svog rivala, na zvaničnu konferenciju za novinare.

"Vrlo neprijatno smo iznenađeni zadržavanjem na aerodromu. Gotovo smo sigurni, pošto je reč o fudbalskoj ekipi i zna se povod našeg dolaska, da nije bilo nikakvog razloga za to. Ako se ne varam, našu ekipu su zadržali na granici više od dva sata. To je išlo do te mere da smo hteli da se u jednom momentu obratimo čak i našoj ambasadi ovde, jer je veliku pometnju unelo neko određeno osiguranje. Dakle, neke potpuno neshvatljive formalnosti... Ništa nismo razumeli", rekao je Milinković.

Uz to, šef struke crno-belih imao je i poruku za domaćina, koji će sledeće nedelje doputovati u Beograd, na revanš baraža za Ligu šampiona.

"Garantujem da će igrači BATE Borisova proći našu granicu za pet minuta".

Komentari / 0

Ostavite komentar