Бомба из Милана: Ђуричић је нова Михина ''десетка''?!

Српски стручњак је, наводно, спреман да плати Бенфики 12.500.000 евра за везисту.

Фудбал 19.08.2015 | 09:40
Бомба из Милана: Ђуричић је нова Михина ''десетка''?!

Поједини италијански медији пренели су вечерас да би Филип Ђуричић могао да буде нова десетка Милана и адут српског тренера Синише Михајловића у предстојећој сезони.

Калчомеркато, под ознаком ексклузивно, пише да би српски стручњак могао наредних дана да крене у куповину 23-гопдишњег “Кројфа са Балкана”, који се налази на трансфер листи у екипи Бенфике.

Некадашњи селектор Србије је, наводно, разочаран што још увек није добио појачања која је тражио у виду Аксела Вицела (Зенит) или Роберта Соријана (Сампдорија), који су изгледа пескупи за Црвено-црне, па ће морати да се ослони на оно што му је доступно на тржишту, а то је управо Филип Ђуричић.

Лисабонски Орлови више не рачунају на Србина, посебно не нови тренер Руи Виторија, који је спреман да га се одрекне и пристао би и на обештећење од 12.500.000 евра.

Италијански медији подсећају и да је Михајловић као селектор Србије често звао Ђуричића у А тим Орлова без обзира на форму, да га веома цени и да је у добрим односима са Фалијем Рамаданијем, човеком који је претходних година имао доста утицаја на клубове које је српски везиста бирао.

Ђуричић није блистао прошле сезоне, у којој је променио два клуба. Првих шест месеци провео је на позајмици у Мајнцу за који је одиграо 12 утакмица, док је крај сезоне дочекао у Саутемптону, где није убедио Роналда Кумана да би требало да га откупи. Није се прославио ни у сезони 2013/2014. у Бенфики у коју је стигао из Херенвена за 8.000.000 евра, јер је углавном седео на клупи.

Прелазак у Милан био би му вероватно највећи потез у каријери и шанса да покаже да није протраћени таленат као што му многи спочитавају након неколико сасвим просечних сезона у иностранству.

Коментари / 0

Оставите коментар