Марко Ломић: Никада не бих преварио Партизан!

Од Партизановог ангажовања Марка Ломића нема ништа. Управа црно-белих оптужила је левог бека да их је преварио, а поуздани фудбалер за "Блиц" обелоданио је разлоге пропалог договора.

Фудбал 17.08.2015 | 23:40
Марко Ломић: Никада не бих преварио Партизан!

- Права и једина истина је да ме Мордовија није испоштовала. Био је договор да им опростим пола пара које ми следују за једногодишњи уговор, и они су се сложили да ће ми дати чисте папире. Потврдили су ми то не једном, већ двадесет пута, зато сам и обећао Партизану да ћу да потпишем за њих. Једва сам и чекао да се вратим у Хумску, а видите шта испаде од свега - у даху приповеда "Блицу" Ломић.

Шта се то закувало?

- Када су чули да ћу да наставим каријеру у Партизану, Руси су мислили да ћу да играм за неке милионе, шта већ. Договор су погазили, и саопштили ми да могу да исплате само четвртину уговора. Да се разумемо, ја имам одличан уговор у Мордовији, и већ сам велике паре опростио, а онда су ме они понизили новом понудом. Још горе је, што сам директору Партизана, Милошу Вазури, обећао да је све решено. Али, ја имам само још пар година активног играња преда мном, и породицу на коју морам да мислим. Да отпишем чак три четвртине новца било је заиста сулудо.

Питање је да ли ће овдашња јавност имати разумевања за ваше реалне проблеме?

- Ја се најискреније извињавам "гробарима" и свима који су се осетили повређеним због ове ситуације, али видите шта ми се дешава. Молим за разумевање. А, Партизан никада не бих преварио! Увек ми је у срцу.

Шта ћете сада, нисте ни на небу ни на земљи?

- Ово ме потпуно дотукло. Ја нисам преварант, свима који ме познају јасно је да сам ја поштен и озбиљан човек... Шта да радим, мораћу да се вратим у Мордовију и да одрадим уговор до краја. Ваљда ћу се опоравити од овог ударца - сумирао је Ломић.

Коментари / 0

Оставите коментар