Marko Lomić: Nikada ne bih prevario Partizan!

Od Partizanovog angažovanja Marka Lomića nema ništa. Uprava crno-belih optužila je levog beka da ih je prevario, a pouzdani fudbaler za "Blic" obelodanio je razloge propalog dogovora.

Fudbal 17.08.2015 | 23:40
Marko Lomić: Nikada ne bih prevario Partizan!

- Prava i jedina istina je da me Mordovija nije ispoštovala. Bio je dogovor da im oprostim pola para koje mi sleduju za jednogodišnji ugovor, i oni su se složili da će mi dati čiste papire. Potvrdili su mi to ne jednom, već dvadeset puta, zato sam i obećao Partizanu da ću da potpišem za njih. Jedva sam i čekao da se vratim u Humsku, a vidite šta ispade od svega - u dahu pripoveda "Blicu" Lomić.

Šta se to zakuvalo?

- Kada su čuli da ću da nastavim karijeru u Partizanu, Rusi su mislili da ću da igram za neke milione, šta već. Dogovor su pogazili, i saopštili mi da mogu da isplate samo četvrtinu ugovora. Da se razumemo, ja imam odličan ugovor u Mordoviji, i već sam velike pare oprostio, a onda su me oni ponizili novom ponudom. Još gore je, što sam direktoru Partizana, Milošu Vazuri, obećao da je sve rešeno. Ali, ja imam samo još par godina aktivnog igranja preda mnom, i porodicu na koju moram da mislim. Da otpišem čak tri četvrtine novca bilo je zaista suludo.

Pitanje je da li će ovdašnja javnost imati razumevanja za vaše realne probleme?

- Ja se najiskrenije izvinjavam "grobarima" i svima koji su se osetili povređenim zbog ove situacije, ali vidite šta mi se dešava. Molim za razumevanje. A, Partizan nikada ne bih prevario! Uvek mi je u srcu.

Šta ćete sada, niste ni na nebu ni na zemlji?

- Ovo me potpuno dotuklo. Ja nisam prevarant, svima koji me poznaju jasno je da sam ja pošten i ozbiljan čovek... Šta da radim, moraću da se vratim u Mordoviju i da odradim ugovor do kraja. Valjda ću se oporaviti od ovog udarca - sumirao je Lomić.

Komentari / 0

Ostavite komentar