Божинов: Није важан гол као гол, већ гол за побједу!

Нападач Партизана Валери Божинов рекао је да жели да против БАТЕ Борисова постигне гол који ће његов тим одвести у Лигу шампиона.

Фудбал 18.08.2015 | 15:40
Божинов: Није важан гол као гол, већ гол за побједу!

Божинов, чијим играма нису задовољни у клубу, жели да поправи утисак у Белорусији и одведе свој тим у групну фазу најелитнијег европског такмичења.

Прва утакмица четвртог кола квалификација за Лигу шампиона између БАТЕ-а и Партизана на програму је у уторак од 20.45 у Борисову.

„Желим да дам гол за Европу. Надам се да је сад време. Желим и радим за то, да постигнем гол и да се моја екипа пласира даље. Није важно само да даш гол већ да је он ’тежак’ и да има значај. Да то буде гол којим ће Партизан отићи у Лигу шампиона. Имамо две утакмице и ја сам концентрисан, као и сви моји другари. Добро се осећамо, заборавили смо утакмицу против Јагодине и мислимо само на БАТЕ Борисов“, рекао је Божинов.

Бугарин је истакао да очекује тежак меч, али да Партизан неће имати проблема уколико буде одиграо као против Стеауе.

„То је добра руска екипа, тешка. Биће тешко, али ми морамо да будемо фокусирани и играмо као тим. Ако будемо играли као против Стеауе, неће бити проблема. Имамо играче попут Стефана, Жилета, Абуа, мене – играче које у сваком тренутку могу да реше утакмицу. Спремни смо и не видим никакав проблем“, додао је нападач ’црно-белих’.

Он је кроз осмех истакао да би најбољи сценарио био онај у којем би постигао два и наместио још два поготка.

„Дај боже да све буде ок. Било би најбоље да постигнем два гола и забележим две асистенције. За нас је важно да играмо добро и забележимо добар резултат. Свако од нас је концентрисан, зна шта ради и треба да да 100 одсто“, закључио је Божинов.

Коментари / 0

Оставите коментар