Božinov: Nije važan gol kao gol, već gol za pobjedu!

Napadač Partizana Valeri Božinov rekao je da želi da protiv BATE Borisova postigne gol koji će njegov tim odvesti u Ligu šampiona.

Fudbal 18.08.2015 | 15:40
Božinov: Nije važan gol kao gol, već gol za pobjedu!

Božinov, čijim igrama nisu zadovoljni u klubu, želi da popravi utisak u Belorusiji i odvede svoj tim u grupnu fazu najelitnijeg evropskog takmičenja.

Prva utakmica četvrtog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između BATE-a i Partizana na programu je u utorak od 20.45 u Borisovu.

„Želim da dam gol za Evropu. Nadam se da je sad vreme. Želim i radim za to, da postignem gol i da se moja ekipa plasira dalje. Nije važno samo da daš gol već da je on ’težak’ i da ima značaj. Da to bude gol kojim će Partizan otići u Ligu šampiona. Imamo dve utakmice i ja sam koncentrisan, kao i svi moji drugari. Dobro se osećamo, zaboravili smo utakmicu protiv Jagodine i mislimo samo na BATE Borisov“, rekao je Božinov.

Bugarin je istakao da očekuje težak meč, ali da Partizan neće imati problema ukoliko bude odigrao kao protiv Steaue.

„To je dobra ruska ekipa, teška. Biće teško, ali mi moramo da budemo fokusirani i igramo kao tim. Ako budemo igrali kao protiv Steaue, neće biti problema. Imamo igrače poput Stefana, Žileta, Abua, mene – igrače koje u svakom trenutku mogu da reše utakmicu. Spremni smo i ne vidim nikakav problem“, dodao je napadač ’crno-belih’.

On je kroz osmeh istakao da bi najbolji scenario bio onaj u kojem bi postigao dva i namestio još dva pogotka.

„Daj bože da sve bude ok. Bilo bi najbolje da postignem dva gola i zabeležim dve asistencije. Za nas je važno da igramo dobro i zabeležimo dobar rezultat. Svako od nas je koncentrisan, zna šta radi i treba da da 100 odsto“, zaključio je Božinov.

Komentari / 0

Ostavite komentar