Мекларен: Митровићу, контролиши емоције!

Тренер Њукасла Стив Мекларен изјавио је да нема намеру да обузда темперамент Александра Митровића, али да Србин мора да научи да држи емоције под контролом.

Фудбал 17.08.2015 | 20:00
Мекларен: Митровићу, контролиши емоције!

Митровић, који је овог лета потписао петогодишњи уговор са Њукаслом, у последња два наступа за енглески клуб два пута је добио жути картон и тренер Мекларен страхује да би српски нападач могао да постане мета за судије.

"Тренирао сам пуно оваквих фудбалера током каријере и знам да борбеност и емоције не треба да оставе ван терена. Узмимо за пример Дијега Косту, то је исто. Митровић је млад фудбалер, али мора да се контролише и да буде паметан и са судијама и са противницима. Он само показује свој ентузијазам и жељу за победом. Само две утакмице је одиграо и мора да се прилагоди и научи да држи своје емоције под контролом", рекао је Мекларен, а преноси сајт Гоал.

Српски фудбалер је у свом дебију за "свраке" против Саутемптона (2:2), после уласка са клупе у у 75. минуту, већ после 11 секунди добио жути картон, док је у овом колу, у поразу од Свонсија (2:0), такодје ушао са клупе и поново добио јавну опомену.

Митровић је прошле сезоне у дресу Андерлехта постигао 28 голова у свим такмичењима, а на трансферу у Њукасл лично је инсиситирао Мекларен.

Коментари / 0

Оставите коментар