Meklaren: Mitroviću, kontroliši emocije!

Trener Njukasla Stiv Meklaren izjavio je da nema nameru da obuzda temperament Aleksandra Mitrovića, ali da Srbin mora da nauči da drži emocije pod kontrolom.

Fudbal 17.08.2015 | 20:00
Meklaren: Mitroviću, kontroliši emocije!

Mitrović, koji je ovog leta potpisao petogodišnji ugovor sa Njukaslom, u poslednja dva nastupa za engleski klub dva puta je dobio žuti karton i trener Meklaren strahuje da bi srpski napadač mogao da postane meta za sudije.

"Trenirao sam puno ovakvih fudbalera tokom karijere i znam da borbenost i emocije ne treba da ostave van terena. Uzmimo za primer Dijega Kostu, to je isto. Mitrović je mlad fudbaler, ali mora da se kontroliše i da bude pametan i sa sudijama i sa protivnicima. On samo pokazuje svoj entuzijazam i želju za pobedom. Samo dve utakmice je odigrao i mora da se prilagodi i nauči da drži svoje emocije pod kontrolom", rekao je Meklaren, a prenosi sajt Goal.

Srpski fudbaler je u svom debiju za "svrake" protiv Sautemptona (2:2), posle ulaska sa klupe u u 75. minutu, već posle 11 sekundi dobio žuti karton, dok je u ovom kolu, u porazu od Svonsija (2:0), takodje ušao sa klupe i ponovo dobio javnu opomenu.

Mitrović je prošle sezone u dresu Anderlehta postigao 28 golova u svim takmičenjima, a na transferu u Njukasl lično je insisitirao Meklaren.

Komentari / 0

Ostavite komentar