Вазура потврдио: Ништа од Ломића! Долазе други!

На Вучелићеве речи "Ломић нас је преварио" надовезао се Милош Вазура, који је директно преговарао са фудбалером.

Фудбал 17.08.2015 | 16:40
Вазура потврдио: Ништа од Ломића! Долазе други!

Пре само два дана Марко Ломић био је играч Партизана. Повратак искусног левог бека у клуб из Хумске договорио је генерални директор српског шампиона Милош Вазура.

Недостајао је само потпис.

Само...

На почетку нове недеље дошло је до велеобрта у случају "Ломић". Ако је у петак фалио само параф фудбалера на уговор са црно-белима, у понедељак је усмени договор доведен на ивицу пропасти.

То је новинарима на аеродрому "Никола Тесла", пред полазак у Белорусију на први меч плеј-офа за Лигу шампиона против БАТЕ Борисова, потврдио Милош Вазура.

"Све је било договорено у петак, услове које је тражио – добио је, али све се променило у недељу, када ми се јавио и рекао да не може да потпише. Размишљам, ако се нешто договори и ако неко тражи да му се пошаље уговор, онда је то то. Када смо причали питао сам га да ли је сто посто средио ствари. Одговорио је: 'Јесам милион посто'. А, онда је све променио", објашњава новонасталу ситиацију генерални директор Партизана.

Црно-бели чекају Ломића још данас, какао би га евентуално регистровали за реванш меч против БАТЕ Борисова следеће седмице у Београду.

Вазура је рекао и да ће до краја прелазног рока врло вероватно бити доведен још један или два нова играча, али није желео да открива позиције нити неке друге детаље.

"Почели смо разговоре са једним играчем, али је све то далеко (од реализације)".

Последњих дана појавиле су се гласнине да је Партизан звао Владимира Дишљенковића, искусног голмана, који је пре одласка у Украјину бранио боје Црвене звезде.

"И ја сам чуо за те гласине. Нема од тога ништа, први пут чујем...", одбацио је челник Партизана било какву могућност преговора са Дишљенковићем.

Коментари / 0

Оставите коментар