Vazura potvrdio: Ništa od Lomića! Dolaze drugi!

Na Vučelićeve reči "Lomić nas je prevario" nadovezao se Miloš Vazura, koji je direktno pregovarao sa fudbalerom.

Fudbal 17.08.2015 | 16:40
Vazura potvrdio: Ništa od Lomića! Dolaze drugi!

Pre samo dva dana Marko Lomić bio je igrač Partizana. Povratak iskusnog levog beka u klub iz Humske dogovorio je generalni direktor srpskog šampiona Miloš Vazura.

Nedostajao je samo potpis.

Samo...

Na početku nove nedelje došlo je do veleobrta u slučaju "Lomić". Ako je u petak falio samo paraf fudbalera na ugovor sa crno-belima, u ponedeljak je usmeni dogovor doveden na ivicu propasti.

To je novinarima na aerodromu "Nikola Tesla", pred polazak u Belorusiju na prvi meč plej-ofa za Ligu šampiona protiv BATE Borisova, potvrdio Miloš Vazura.

"Sve je bilo dogovoreno u petak, uslove koje je tražio – dobio je, ali sve se promenilo u nedelju, kada mi se javio i rekao da ne može da potpiše. Razmišljam, ako se nešto dogovori i ako neko traži da mu se pošalje ugovor, onda je to to. Kada smo pričali pitao sam ga da li je sto posto sredio stvari. Odgovorio je: 'Jesam milion posto'. A, onda je sve promenio", objašnjava novonastalu sitiaciju generalni direktor Partizana.

Crno-beli čekaju Lomića još danas, kakao bi ga eventualno registrovali za revanš meč protiv BATE Borisova sledeće sedmice u Beogradu.

Vazura je rekao i da će do kraja prelaznog roka vrlo verovatno biti doveden još jedan ili dva nova igrača, ali nije želeo da otkriva pozicije niti neke druge detalje.

"Počeli smo razgovore sa jednim igračem, ali je sve to daleko (od realizacije)".

Poslednjih dana pojavile su se glasnine da je Partizan zvao Vladimira Dišljenkovića, iskusnog golmana, koji je pre odlaska u Ukrajinu branio boje Crvene zvezde.

"I ja sam čuo za te glasine. Nema od toga ništa, prvi put čujem...", odbacio je čelnik Partizana bilo kakvu mogućnost pregovora sa Dišljenkovićem.

Komentari / 0

Ostavite komentar