Роџерс потврдио да не рачуна на Балотелија!

Менаџер Ливерпула Брендан Роџерс изјавио је да је Марио Балотели слободан да потражи нови клуб.

Фудбал 17.08.2015 | 18:40
Роџерс потврдио да не рачуна на Балотелија!

Роџерс је истакао да је Италијан вишак у клубу и додао му да не постоји шанса да се предомисли након очајне сезоне контроверзног италијанског репрезентативца у Премијер лиги.

На списку прецртаних фудбалера Ливерпула нашли су се и Фабио Борини и Хосе Енрике којима је такође поручено да се не налазе у плановима за ову сезону.

“Балотели сасвим кристално јасно зна своју ситуацију. Он је свестан позиције у клубу. Нема ту шта да се дода. Сви играчи на које не рачунам то већ знају. Мој посао је да креирам најбоље могуће окружење за успех ове екипе. То је оно што сам одувек и чинио. Тако да немам намеру да разговарам о статусу Марија Балотелија када могу да разговарам о статусу осталих 25 играча”, одлучан је Роџерс.

Он је додао да сваки играч зна статус у клубу.

“Увек сам сваког појединца третирао са дозом поштовања и трудио се да сваки играч буде свестан своје позиције. Тако је и сада. Сви знају свој статус и имају избор. Ако управа клуба и тренер јасно објасне ситуацију сваком фудбалеру, ако заиста желе да играју, сигуран сам да ће пронаћи решење. Уколико не желе, онда макар знају где стоје”, закључио је шеф струке "Црвених".

Коментари / 0

Оставите коментар