Rodžers potvrdio da ne računa na Balotelija!

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers izjavio je da je Mario Baloteli slobodan da potraži novi klub.

Fudbal 17.08.2015 | 18:40
Rodžers potvrdio da ne računa na Balotelija!

Rodžers je istakao da je Italijan višak u klubu i dodao mu da ne postoji šansa da se predomisli nakon očajne sezone kontroverznog italijanskog reprezentativca u Premijer ligi.

Na spisku precrtanih fudbalera Liverpula našli su se i Fabio Borini i Hose Enrike kojima je takođe poručeno da se ne nalaze u planovima za ovu sezonu.

“Baloteli sasvim kristalno jasno zna svoju situaciju. On je svestan pozicije u klubu. Nema tu šta da se doda. Svi igrači na koje ne računam to već znaju. Moj posao je da kreiram najbolje moguće okruženje za uspeh ove ekipe. To je ono što sam oduvek i činio. Tako da nemam nameru da razgovaram o statusu Marija Balotelija kada mogu da razgovaram o statusu ostalih 25 igrača”, odlučan je Rodžers.

On je dodao da svaki igrač zna status u klubu.

“Uvek sam svakog pojedinca tretirao sa dozom poštovanja i trudio se da svaki igrač bude svestan svoje pozicije. Tako je i sada. Svi znaju svoj status i imaju izbor. Ako uprava kluba i trener jasno objasne situaciju svakom fudbaleru, ako zaista žele da igraju, siguran sam da će pronaći rešenje. Ukoliko ne žele, onda makar znaju gde stoje”, zaključio je šef struke "Crvenih".

Komentari / 0

Ostavite komentar