Бандаловски: Ако тренер каже, играћу и левог бека! Хоћемо у ЛШ!

Партизанов дефанзивац Иван Бандаловски истиче да је цела екипа више него жељна пласмана у Лигу шампиона, иако је свестан тежине задатка који чека црно-беле у двомечу са БАТЕ Борисовим, белоруским тимом који је домаћин првог од два меча плеј-офа, у уторак од 20.45.

Фудбал 17.08.2015 | 13:40
Бандаловски: Ако тренер каже, играћу и левог бека! Хоћемо у ЛШ!

"Очекујемо добар резултат. Мислим да можемо да победимо БАТЕ Борисов. Они имају више искуства, квалитетни су, шта да кажем осим да ће бити тешко, руска је то школа. Играли смо против једног таквог тима, у питању је Дила Гори, али ова екипа има више квалитета", рекао је Бандаловски на аеродрому Никола Тесла пред полетање за Минск.

Он је истакао да се екипа не задовољава само чињеницом да је већ сада обезбеђена "европска јесен".

"Сви хоћемо да играмо Лигу шампиона, велика је разлика између ње и Лиге Европе. Ако тренер каже да играм левог бека, играћу левог. Леви или десни, мени је свеједно, како тренер каже. Био сам повређен, али вратио сам се. Двадесет дана сам са екипом и спреман сам, може да рачуна на мене", каже Бандаловски, који је на крају додао:

"Најбитније је да дамо гол. Да победимо, ако може, са 1:0 или 2:1, свеједно. Битно је да не изгубимо, да остваримо добар резултат".

Коментари / 0

Оставите коментар