Bandalovski: Ako trener kaže, igraću i levog beka! Hoćemo u LŠ!

Partizanov defanzivac Ivan Bandalovski ističe da je cela ekipa više nego željna plasmana u Ligu šampiona, iako je svestan težine zadatka koji čeka crno-bele u dvomeču sa BATE Borisovim, beloruskim timom koji je domaćin prvog od dva meča plej-ofa, u utorak od 20.45.

Fudbal 17.08.2015 | 13:40
Bandalovski: Ako trener kaže, igraću i levog beka! Hoćemo u LŠ!

"Očekujemo dobar rezultat. Mislim da možemo da pobedimo BATE Borisov. Oni imaju više iskustva, kvalitetni su, šta da kažem osim da će biti teško, ruska je to škola. Igrali smo protiv jednog takvog tima, u pitanju je Dila Gori, ali ova ekipa ima više kvaliteta", rekao je Bandalovski na aerodromu Nikola Tesla pred poletanje za Minsk.

On je istakao da se ekipa ne zadovoljava samo činjenicom da je već sada obezbeđena "evropska jesen".

"Svi hoćemo da igramo Ligu šampiona, velika je razlika između nje i Lige Evrope. Ako trener kaže da igram levog beka, igraću levog. Levi ili desni, meni je svejedno, kako trener kaže. Bio sam povređen, ali vratio sam se. Dvadeset dana sam sa ekipom i spreman sam, može da računa na mene", kaže Bandalovski, koji je na kraju dodao:

"Najbitnije je da damo gol. Da pobedimo, ako može, sa 1:0 ili 2:1, svejedno. Bitno je da ne izgubimo, da ostvarimo dobar rezultat".

Komentari / 0

Ostavite komentar