Балетан силеџија већ у сриједу на слободи?

Горан Станић, супруг глумице Мине Лазаревић, могао би већ у среду да се нађе на слободи, јер је његов адвокат уложио жалбу на притварање.

Србија 17.08.2015 | 07:55
Балетан силеџија већ у сриједу на слободи?

Станић, који је осумњичен за насиље у породици и изазивање опште опасности, биће пуштен из притвора ако Први основни суд у Београду уважи приговор његовог адвоката, који, како сазнаје „Блиц”, сматра да „више нема потребе за притвором”.

Овом захтеву се, међутим, противи Прво основно тужилаштво, које сматра да Станић мора да остане у Централном затвору све док и последњи сведок у овом случају не буде саслушан.

Љубиша Лазаревић, Минин отац, не верује у гласине о Горановом пуштању.

Не обазирем се на гласине, претпоставке и приче из треће руке. Моја Мина је и даље очајна због свега што јој се догодило. Није јој лако, сама брине о деци, а има и пуно професионалних обавеза. Она је нежна, сензибилна особа, уметница, преживела је тешке тренутке - рекао је Лазаревић, иначе диригент у пензији.

Глумица, која је била жртва насиља у породици, остала је нема на позиве новинара.
Подсећамо, Мину је супруг Горан 1. августа ове године малтретирао и тукао, да би затим из аутоматске пушке испалио неколико хитаца са балкона њиховог стана у београдском насељу Звездара. Станић је након инцидента ухапшен, а у стану у ком је живео са глумицом и двоје малолетне деце, поред непријављеног оружја, пронађене су и четири каписле за детонатор.

Извор: Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

лоло

17.08.2015 08:15

Јадна твоја сензибилна кћерка, ех...

ОДГОВОРИТЕ