Baletan siledžija već u srijedu na slobodi?

Goran Stanić, suprug glumice Mine Lazarević, mogao bi već u sredu da se nađe na slobodi, jer je njegov advokat uložio žalbu na pritvaranje.

Srbija 17.08.2015 | 07:55
Baletan siledžija već u srijedu na slobodi?

Stanić, koji je osumnjičen za nasilje u porodici i izazivanje opšte opasnosti, biće pušten iz pritvora ako Prvi osnovni sud u Beogradu uvaži prigovor njegovog advokata, koji, kako saznaje „Blic”, smatra da „više nema potrebe za pritvorom”.

Ovom zahtevu se, međutim, protivi Prvo osnovno tužilaštvo, koje smatra da Stanić mora da ostane u Centralnom zatvoru sve dok i poslednji svedok u ovom slučaju ne bude saslušan.

Ljubiša Lazarević, Minin otac, ne veruje u glasine o Goranovom puštanju.

Ne obazirem se na glasine, pretpostavke i priče iz treće ruke. Moja Mina je i dalje očajna zbog svega što joj se dogodilo. Nije joj lako, sama brine o deci, a ima i puno profesionalnih obaveza. Ona je nežna, senzibilna osoba, umetnica, preživela je teške trenutke - rekao je Lazarević, inače dirigent u penziji.

Glumica, koja je bila žrtva nasilja u porodici, ostala je nema na pozive novinara.
Podsećamo, Minu je suprug Goran 1. avgusta ove godine maltretirao i tukao, da bi zatim iz automatske puške ispalio nekoliko hitaca sa balkona njihovog stana u beogradskom naselju Zvezdara. Stanić je nakon incidenta uhapšen, a u stanu u kom je živeo sa glumicom i dvoje maloletne dece, pored neprijavljenog oružja, pronađene su i četiri kapisle za detonator.

Izvor: Blic

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

lolo

17.08.2015 08:15

Jadna tvoja senzibilna kćerka, eh...

ODGOVORITE