Гроф се извинио Сурдуличанима!

Тренер Црвене звезде свестан да је погрешио на конференцији пред меч са Радником. "Никога нисам хтео да увредим", уверава.

Фудбал 17.08.2015 | 10:20
Гроф се извинио Сурдуличанима!

Упитан да ли ће нови фудбалер његовог тима - Холанђанин Доналд - наступити у Сурдулици, тренер Црвене звезде Миодраг "Гроф" Божовић одговорио је пре неколико дана неукусно и увредљиво:

"Размишљамо да га ставимо у тим, само да га не преплашимо када види Сурдулицу после четири сата вожње аутобусом. Мада, играо је у Холандији па је већ видео краве".

Дан после, управа Радника одговорила му је у десетерцу, подсетивши га да је рођен у Мојковцу и назвавши га "биком Божом".

У недељу, на утакмици, дочекан је и испраћен звиждуцима, што се и дало очекивати. После утакмице, у којој је његов тим победио 2:0, рекао је:

"На конференцији за медије пред ову утакмицу сам се нашалио, не желећи никога да увредим. Долазио сам раније овде и док сам тренирао Обилић, а и припреме смо радили на Власинском језеру, и заиста никакву лошу намеру нисам имао. Извињавам се свима који сматрају да је моја шала била неумесна. Атмосфера на утакмици била је феноменална, права фудбалска, и само позитивне утиске носимо одавде", изјавио је Божовић.

Коментари / 0

Оставите коментар