Grof se izvinio Surduličanima!

Trener Crvene zvezde svestan da je pogrešio na konferenciji pred meč sa Radnikom. "Nikoga nisam hteo da uvredim", uverava.

Fudbal 17.08.2015 | 10:20
Grof se izvinio Surduličanima!

Upitan da li će novi fudbaler njegovog tima - Holanđanin Donald - nastupiti u Surdulici, trener Crvene zvezde Miodrag "Grof" Božović odgovorio je pre nekoliko dana neukusno i uvredljivo:

"Razmišljamo da ga stavimo u tim, samo da ga ne preplašimo kada vidi Surdulicu posle četiri sata vožnje autobusom. Mada, igrao je u Holandiji pa je već video krave".

Dan posle, uprava Radnika odgovorila mu je u desetercu, podsetivši ga da je rođen u Mojkovcu i nazvavši ga "bikom Božom".

U nedelju, na utakmici, dočekan je i ispraćen zvižducima, što se i dalo očekivati. Posle utakmice, u kojoj je njegov tim pobedio 2:0, rekao je:

"Na konferenciji za medije pred ovu utakmicu sam se našalio, ne želeći nikoga da uvredim. Dolazio sam ranije ovde i dok sam trenirao Obilić, a i pripreme smo radili na Vlasinskom jezeru, i zaista nikakvu lošu nameru nisam imao. Izvinjavam se svima koji smatraju da je moja šala bila neumesna. Atmosfera na utakmici bila je fenomenalna, prava fudbalska, i samo pozitivne utiske nosimo odavde", izjavio je Božović.

Komentari / 0

Ostavite komentar