Видео: Партизану се неће свидјети ко му суди у Белорусији!

Прву утакмицу последњег преткола Лиге шампиона против БАТЕ Борисова судиће човек који је црно-белима већ једном ускратио учешће у том такмичењу...

Фудбал 17.08.2015 | 09:00
Видео: Партизану се неће свидјети ко му суди у Белорусији!

Партизан у уторак игра први меч четвртог кола квалификација за Лигу шампиона против БАТЕ Борисова у Белорусији. Тим Зорана Милинковића након избацивања грузијског представника Дила Гори и румунске Стеауе, пред собом има још само белоруског првака!

Међутим, када виде ко ће "делити правду" на овом сусрету, сигурно ће им срце заиграти....

Шкотски судија Крег Томпсон делегиран је за главног арбитра. Можда на први помен имена овог судије у глави "не зазвони" о коме се ради, али ако се помене утакмица Партизан – Фенербахче, већ је мало јасније.

Томпсон је 2008. године такође судио на Партизановој утакмици последњег преткола Лиге шампиона и то против турског Фенербахчеа. Навијачи Партизана сигурно добро памте ту утакмицу пошто је београдски клуб на полувреме замало отишао са великих 2:0. То Крег Томпсон није дозволио...

Наиме, у надокнади првог полувремена он је досудио контроверзан пенал за турског представника. Милован Сикимић је ван шеснаестерца фаулирао чувеног Бразилца Алекса, а шкотски арбитар је показао на белу тачку... Утакмица се на крају завршила 2:2, у Истанбулу је Фенербахче био бољи 2:1, па Партизан није отишао у групну фазу "најјачег клупског такмичења".

Две године касније био је главни судија и на реванш мечу против Андерлехта, али је у том сусрету Партизан био бољи после пенала и прошао у Лигу шампиона. Шкот има "дугу историју" са српским тимовима, пошто је он одлучио да прекине утакмицу Италије и Србије у Ђенови због инцидената наших навијача.

Било како било, Партизан ће морати да "запне" у првој утакмици како би остварио повољан резултат пред реванш у Београду, који ће се играти недељу дана касније.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дарко

17.08.2015 07:24

Зар овај ПРОБИСВИЈЕТ од "судије" јос суди утакмице?? Које је ово плаценицко СМЕЦЕ и лопов, надам се да це једног дана у затвор због свих оцигледних превара, од Партизана до Босна-Француска.

ОДГОВОРИТЕ