Ана: Са Најџелом сам наставила гдје смо стали!

Најбоља српска тенисерка Ана Ивановић рекла је да је срећна што поново сарађује са британским стручњаком Најџелом Сирсом.

Тенис 17.08.2015 | 09:20
Ана: Са Најџелом сам наставила гдје смо стали!

Ивановићева је контактирала Сирса када је током сезоне на шљаци раскинула сарадњу са Дејаном Петровићем и Роџерс куп је први турнир на којем су радили заједно од 2013. године.

“Увек смо били у контакту, а и виђала сам га на турнирима. Чак пре Ролан Гароса смо причали, али тада није био прави тренутак”, рекла је Ивановићева.

“Када сам га контактирала после Вимблдона одмах је дошао на Мајорку и одрадили смо одличне припреме. Било нам је забавно и наставили смо тамо где смо стали”, додала је српска тенисерка.

Тренутно шеста тенисерка света је играла полуфинале Ролан Гароса, али је на Вимблдону елиминисана већ у другом колу и од тада се одмарака.

“Једноставно, одмор ми је био потребан. Али, врло брзо сам почела сарадњу са Најџелом и имали смо добре припреме. Вредно смо радили три недеље, радили смо посебно на мом сервису и могу да кажем да се види напредак”, нагласила је Ана.

Српска тенисерка је истакла да је веома тешко задржати се на врху, посебно због притиска.

“Није лако и свака тенисерка другачије то подноси, због свог карактера. Најбитније је вратити се основама, слушати себе, а не неке људе споља. Треба се окружити правим људима и изборити се”, истакла је Ивановићева.

Коментари / 0

Оставите коментар