Ana: Sa Najdželom sam nastavila gdje smo stali!

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović rekla je da je srećna što ponovo sarađuje sa britanskim stručnjakom Najdželom Sirsom.

Tenis 17.08.2015 | 09:20
Ana: Sa Najdželom sam nastavila gdje smo stali!

Ivanovićeva je kontaktirala Sirsa kada je tokom sezone na šljaci raskinula saradnju sa Dejanom Petrovićem i Rodžers kup je prvi turnir na kojem su radili zajedno od 2013. godine.

“Uvek smo bili u kontaktu, a i viđala sam ga na turnirima. Čak pre Rolan Garosa smo pričali, ali tada nije bio pravi trenutak”, rekla je Ivanovićeva.

“Kada sam ga kontaktirala posle Vimbldona odmah je došao na Majorku i odradili smo odlične pripreme. Bilo nam je zabavno i nastavili smo tamo gde smo stali”, dodala je srpska teniserka.

Trenutno šesta teniserka sveta je igrala polufinale Rolan Garosa, ali je na Vimbldonu eliminisana već u drugom kolu i od tada se odmaraka.

“Jednostavno, odmor mi je bio potreban. Ali, vrlo brzo sam počela saradnju sa Najdželom i imali smo dobre pripreme. Vredno smo radili tri nedelje, radili smo posebno na mom servisu i mogu da kažem da se vidi napredak”, naglasila je Ana.

Srpska teniserka je istakla da je veoma teško zadržati se na vrhu, posebno zbog pritiska.

“Nije lako i svaka teniserka drugačije to podnosi, zbog svog karaktera. Najbitnije je vratiti se osnovama, slušati sebe, a ne neke ljude spolja. Treba se okružiti pravim ljudima i izboriti se”, istakla je Ivanovićeva.

Komentari / 0

Ostavite komentar