Видео: Харисон рекао Кокинакису - Сахранићу те!!!

Аустралијанац Танаси Кокинакис се други пут за само неколико дана нашао у средишту контроверзе, овога пута због сукоба са Рајаном Харисоном.

Тенис 17.08.2015 | 16:20
Видео: Харисон рекао Кокинакису - Сахранићу те!!!

Кокинакиса и Харисона је судија морао да раздвоји по завршетку меча у квалификацијама за Мастерс у Синсинатију, који је млади Аустралијанац добио са 7:5, 3:6, 7:6 (7:2).

Двојица тенисера су на мрежи имали вербални сукоб, а Американац је чак Кокинакису запретио да ће га сахранити.

Кокинакис се претходно средином ове недеље нашао у средишту скандала захваљујући непримереном понашању његовог сународника Ника Кирјоса. У дуелу са Вавринком, Кирјос је Швајцарцу поручио да је Кокинакис спавао са његовом девојком Доном Векић, због чега се нашао на удару јавности и тениског света.

Сам Кокинакис се није оглашавао од тог скандала, а сада се нашао на удару Харисона, који је после меча судији поручио: “Морате да смирите мало ову децу, иначе ће их болети”.

Млади Аустралијанац је потом судији рекао да ни на који начин није био неучтив према Харисону и да не схвата његово понашање.

Током меча, Кокинакис је био поприлично бесан због одлуке судије да досуди двоструку сервис грешку на брејк поену за Американца. Људи који су гледали меч истакли су да је Харисон у једном тренутку викнуо: “Твоја цела екипа је скроз кул”, алудирајући на све што се десило средином недеље.

Новинар Њујорк Тајмса Бен Ротенберг чак је истакао да је Харисон изнео низ претњи Кокинакису.

“Ако жели да улази у то, сахранићу га. Вавринка је требало да ‘намести’ Кирјоса, а ја треба да ‘наместим’ тог клинца”, рекао је Харисон у једном тренутку.

Харисон је током меча добио опомену због неспортског понашања, што је Кокинакис прокоментарисао на следећи начин: “Одавно је то требало да се деси”.

Коментари / 0

Оставите коментар