Video: Harison rekao Kokinakisu - Sahraniću te!!!

Australijanac Tanasi Kokinakis se drugi put za samo nekoliko dana našao u središtu kontroverze, ovoga puta zbog sukoba sa Rajanom Harisonom.

Tenis 17.08.2015 | 16:20
Video: Harison rekao Kokinakisu - Sahraniću te!!!

Kokinakisa i Harisona je sudija morao da razdvoji po završetku meča u kvalifikacijama za Masters u Sinsinatiju, koji je mladi Australijanac dobio sa 7:5, 3:6, 7:6 (7:2).

Dvojica tenisera su na mreži imali verbalni sukob, a Amerikanac je čak Kokinakisu zapretio da će ga sahraniti.

Kokinakis se prethodno sredinom ove nedelje našao u središtu skandala zahvaljujući neprimerenom ponašanju njegovog sunarodnika Nika Kirjosa. U duelu sa Vavrinkom, Kirjos je Švajcarcu poručio da je Kokinakis spavao sa njegovom devojkom Donom Vekić, zbog čega se našao na udaru javnosti i teniskog sveta.

Sam Kokinakis se nije oglašavao od tog skandala, a sada se našao na udaru Harisona, koji je posle meča sudiji poručio: “Morate da smirite malo ovu decu, inače će ih boleti”.

Mladi Australijanac je potom sudiji rekao da ni na koji način nije bio neučtiv prema Harisonu i da ne shvata njegovo ponašanje.

Tokom meča, Kokinakis je bio poprilično besan zbog odluke sudije da dosudi dvostruku servis grešku na brejk poenu za Amerikanca. Ljudi koji su gledali meč istakli su da je Harison u jednom trenutku viknuo: “Tvoja cela ekipa je skroz kul”, aludirajući na sve što se desilo sredinom nedelje.

Novinar Njujork Tajmsa Ben Rotenberg čak je istakao da je Harison izneo niz pretnji Kokinakisu.

“Ako želi da ulazi u to, sahraniću ga. Vavrinka je trebalo da ‘namesti’ Kirjosa, a ja treba da ‘namestim’ tog klinca”, rekao je Harison u jednom trenutku.

Harison je tokom meča dobio opomenu zbog nesportskog ponašanja, što je Kokinakis prokomentarisao na sledeći način: “Odavno je to trebalo da se desi”.

Komentari / 0

Ostavite komentar