Клинтонови дају богатство за љетовање

Након што је Хилари Клинтон недавно у склопу предсједничке кампање објавила план којим жели да помогне припадницима средње класе, одмах је услиједио шок, јер су она и Бил изнајмили кућу за одмор у Хемптонсу, чији двонедјељни најам кошта чак 100.000 долара, што је припадницима средње класе више него незамисливо.

Свијет 16.08.2015 | 16:15
Клинтонови дају богатство за љетовање

Клинтонови изнајмљују кућу са четири спаваће собе од колекционара Андреа Насера, а која се налази на познатом Бродвју путу, гдје су смјештене куће богатих и имућних Американаца, међу којима је и кућа Харвија Винстина.

Иначе, ово није први пут да Клинтонови изнајмљују управо ову кућу. Наводно су и прошле године изнајмили исту кућу, гдје су провели чак три недјеље. Иначе, било је то баш у вријеме када је Хилари Клинтон изјавила да су по одласку из Бијеле куће били потпуно шворц. Ипак, главни циљ овогодишњег љетовања у Хемптонсу биће организовање донаторских вечери за њену предсједничку кампању, а многи већ пишу да ће бити ријеч о тематским вечерима названим "Хилари у Хемптонсу". Како је ово стјециште богатих и славних, тако донатора неће недостајати.

"Клинтонови изнајмљују ову кућу на двије седмице. Уз њих ће одмор провести и Челзи, њен супруг Марк и њихова беба Шарлот", каже извор близак демократским круговима, који још додаје:

"Међутим, Хилари не жели да се сазна да с прикупљањем новца креће у Хемптонсу, али сад је већ сигурно да ће тамо одржати неколико донаторских вечери", каже он.

Иначе, очекује се да ће Клинтонови у Хемптонс доћи 21. августа, а већ наредно вече је резервисано за први донаторски догађај, чији ће домаћин бити Арти Рабин, богаташ и сувласник Бруклин Нетса.

Такође, већ сада се прича да ће један донаторски скуп организовати и Тори Бурч, модни дизајнер. Поред ова два већ позната донаторска скупа, у најави је још неколико који ће бити одржани широм Хемптонса. Није тајна да Клинтонова жели да буде прва америчка предсједница, а сматра се да има шансе да на функцији наслиједи Обаму, свог ривала из 2008. године с којим је касније сарађивала у власти као државна секретарка САД.

(НY Пост)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

спонзоруше

16.08.2015 14:48

Најгори политичари супружници икада у историји САДа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Осмо

16.08.2015 18:27

Па јел' и отима од тебе...?

Name

Најпаметнији

16.08.2015 17:20

Све се десава у тудјој куци. Људи се дрзе на дистанци и музу.

ОДГОВОРИТЕ