Синсинати: Ана на Венус, ЈЈ са Бренгл на старту!

Најбоља српска тенисерка Ана Ивановић биће слободна у првом колу турнира у Синсинатију, док Јелену Јанковић очекује сусрет са Американком Медисон Бренгл.

Тенис 16.08.2015 | 15:40
Синсинати: Ана на Венус, ЈЈ са Бренгл на старту!

Ивановићева као шести носилац такмичење у Охају почиње од другог кола, у којем ће играти са бољом из дуела Американке Венус Вилијамс и Зарине Дијас из Казахстана.

Потенцијалне ривалке у трећем колу су јој Шпанкиња Карла Суарес Наваро и још једна домаћа тенисерка Слоун Стивенс, а у четвртфиналу би могла да се састане са Сереном Вилијамс. Најбоља тенисерка света ће у другом колу играти са победницом дуела између Бугарке Цветане Пиронкове и квалификанткиње.

Уколико буде сигурна против Бренглове, Јанковићеву у другом колу очекује сусрет са бољом из дуела Американке Медисон Киз и Тимее Бачшински из Швајцарске. Чехиња Каролина Плишкова јој је потенцијална ривалка у трећем колу, а друга тенисерка света Марија Шарапова и Агњешка Радвањска из Пољске у четвртфиналу.

Своје место у главном жребу турнира који почиње у понедељак покушаће да избори Александра Крунић, која се у првом колу квалификација састаје са Јапанком Мисаки Дои.

Турнир у Синсинатију биће игран за наградни фонд од 2.701.240 долара.

Коментари / 0

Оставите коментар